מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר- והקשר שלהם לכאבי ראשלי09/03/2009
שלום רב, כבר די הרבה זמן אני סטובלת מכאבי צוואר , מידי פעם הלכתי לכלכלית רפואה משלימה לטיפול במסג' בהתחלה זה היה עוזר לכמה ימים עכשיו זה בכלל לא משפיע הכאב הפך להיות תמידי, בלתי נסבל, והחלו לי כאבי ראש מעין כובד של הראש לחץ עליו, וכאבים באיזור שבין העיניים רציתי לדעת אם יש איזשוהיא המלצה איזה טיפול לקחת? מה יעזור לי .? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה זמן אני סובלת מכאבי צוואר
ד``ר עופר ברוך09/03/2009לי שלום,
אם הלכת עם בעייתך לכללית מושלם והם לא הצליחו לאבחן נכונה ולעזור, אולי זה סימן עבורך שעליך לחפש גורם מטפל ובודק אחר.
ככלל, ד"ר לכירופרקטיקה מתמחים בבעיות צוואר שלד וגב כולל הקשר בין תפקוד לקוי של החוליות, המיפרקים והשרירים לעצבי גוף, הצוואר והראש ולכן, פניה ראשונית אליהם היא ההגיונית והנכונה ביותר, גם מחקרית.
בקופות החולים עובדים כירופרקטורים כשכירים זוטרים ותחת רופאים ממיינים ולכן, גם כלכלית, לא יהיה להם זמן להשקיע בך ובבדיקתך וטיפולך, בהשוואה לכירופרקטורים בבתי החולים ובמרפאות הפרטיות שבהן הם עצמאיים יותר ויכולים לתת לך שירות מקיף ובמרבית הפעמים, גם טוב יותר.
אנא בחרי ללת לכירופרקט בבית החולים או במרפאות הפרטיות בעדיפות הראשונה שלך,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך..
לי09/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)