כאבי צוואר- והקשר שלהם לכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר- והקשר שלהם לכאבי ראש
    לי
    09/03/2009

שלום רב, כבר די הרבה זמן אני סטובלת מכאבי צוואר , מידי פעם הלכתי לכלכלית רפואה משלימה לטיפול במסג' בהתחלה זה היה עוזר לכמה ימים עכשיו זה בכלל לא משפיע הכאב הפך להיות תמידי, בלתי נסבל, והחלו לי כאבי ראש מעין כובד של הראש לחץ עליו, וכאבים באיזור שבין העיניים רציתי לדעת אם יש איזשוהיא המלצה איזה טיפול לקחת? מה יעזור לי .? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרבה זמן אני סובלת מכאבי צוואר

ד``ר עופר ברוך
    09/03/2009

לי שלום,
    אם הלכת עם בעייתך לכללית מושלם והם לא הצליחו לאבחן נכונה ולעזור, אולי זה סימן עבורך שעליך לחפש גורם מטפל ובודק אחר.
    ככלל, ד"ר לכירופרקטיקה מתמחים בבעיות צוואר שלד וגב כולל הקשר בין תפקוד לקוי של החוליות, המיפרקים והשרירים לעצבי גוף, הצוואר והראש ולכן, פניה ראשונית אליהם היא ההגיונית והנכונה ביותר, גם מחקרית.
    בקופות החולים עובדים כירופרקטורים כשכירים זוטרים ותחת רופאים ממיינים ולכן, גם כלכלית, לא יהיה להם זמן להשקיע בך ובבדיקתך וטיפולך, בהשוואה לכירופרקטורים בבתי החולים ובמרפאות הפרטיות שבהן הם עצמאיים יותר ויכולים לתת לך שירות מקיף ובמרבית הפעמים, גם טוב יותר.
    אנא בחרי ללת לכירופרקט בבית החולים או במרפאות הפרטיות בעדיפות הראשונה שלך,
    בברכה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך..

לי
    09/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו