סקוליוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקוליוזיס
    מירית
    18/03/2009

שלום, אני בת 38 וסובלת מסקוליוזיס חמור מאוד (בגיל צעיר לא רציתי לשים את המכשיר...) שאלתי האם כירופרקטיקה לא יכולה להזיק יותר היות ועמוד השדרה והגב אצלי ממש עקום, אני סובלת מכאבים חזקים שחולפים ע"י כדורים משככי כאבים ובשילוב שיאצו, אך המליצו לי לשב כירופרקטיקה. האם זה עוזר רק להקלת הכאבים או שזה יכול גם לרפא חלק מהבעיה ע"י טיפול ממושך של כירופרקטיקה. איזה טיפול למעשה יכול עוד לעזור להקל על צורת הגב שרק הולכת ומחמירה עם השנים, פרט לניתוח. אשמח מאוד לקבל את תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקוליוזיס

הוספת תגובה

• וסובלת מסקוליוזיס חמור מאוד

ד``ר עופר ברוך
    19/03/2009

מירית שלום,
    תודה על פנייתך.
    אינני מכיר אבחנה של סקוליוזיס חמור מאוד כי אם סקוליוזיס עם איקס מעלות לכיוון ימין או שמאל בין חוליות אלו ואלו.
    לפיכך, וללא הצגת הצילומים, יקשה עליי ליעץ לך בנושא, למעט ולומר כי לכירופרקטיקה מגוון טכניקות טיפול, כולל בעקמת ובדרכים להקטנתה ומניעתה. תמיד, ניתן לטפל מתחת ומעל לעקמת ולהפחית את השפעות הלוואי של החוליות המרכיבות את קימור העקמת ובכך, לשפר ולהציל חלק נכבד מחוליות הגב לפני שיושפעו כולן בגיל מבוגר יותר.
    אנא, העלי את צילומייך על JPEG ונוכל לנסות ולענות לך יותר במדוייק,
    בברכה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו