צוואר ושכמות תפוסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר ושכמות תפוסות
    אלונה
    24/03/2009

שלום רב, אני עובדת בעבודה שבה אני יושבת שעות מול המחשב ולא כ"כ מקפידה על ישיבה נכונה. בחודשים האחרונים עברתי תקופה של התקפי חרדה ובעקבות כך מתח עצום של כל הגוף. אני מרגישה כי השכמות והצוואר והגב העליון בצידו הימני תפוסים מאד. לפני כשבוע התחלתי להרגיש תחושה של עיקצוצים בראש מאחורה ומאז אני מרגישה את זה בכל מיני מקומות בראש, לפעמים מאחורה, לפעמים בחלק העליון של הראש וקצת בצדדים, זה משהו שבא והולך. האם יש קשר לצוואר או לגב שתפוס או לצורת הישיבה? תודה רבה, קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר ושכמות תפוסות

הוספת תגובה

• תחושה של עיקצוצים בראש מאחורה

ד``ר עופר ברוך
    24/03/2009

קרן שלום,
    מה שהינך מתארת הוא ממצא שכיח מאוד כאשר גם עומס הישיבה אשר חוזר מהכיסא לגבך וצווארך ום המתח הנפשי גורמים להפניית העומס הנפשי לשרירי הצוואר העליון, בחיבור לגולגולת.
    בין החוליות העליונות לגולגולת עוברים עצבי תחושה של הראש האחורי, הצידי והעליון ולכן כאשר השרירים והחוליות לוחצים על עצבי תחושה, מופיעים העיקצוצים.
    ממליץ לך להגיע לכירופרקטור המתמחה בשיקום ובספורט להתחלת האבחון והטיפול המשלב מגוון טכניקות כירופרקטיות וכן תרגילי מתחיה ושיקום במרפאה עצמה ובנוסף, הנחיות ארגונומיות למשרד ולבית לשיפור המניעה,
    אנא עדכני אותנו מה מצבך בהמשך תהליך הטיפול וההבראה שלך ונשמח לעזור גם בהמשך,
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו