מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בירךדנה18/07/2009
שלום רב,
אני בשבוע 12 + שישה ימים. מתחילת ההריון היו לי כאבים שבאים והולכים בישבן (מצד שמאל), לפני כשבוע התחילו לי כאבים בירך שמאל (מעל הברך) שהתחזקו מאד בימים האחרונים.
ואתמול הצטרף כאב ביד ימין מעל המרפק.
1. איך אדע אם אלו כאבים שקשורים בהריון?
2. האם זוהי בעצם דלקת?
3. האם משחת וולטרן או כדורים אנטי דלקתיים יעילים במקרה כזה?
4. מהו בעצם הטיפול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
דנה19/07/2009יש לציין שהייתי ביום שישי אצל אורטופד שלא נתן לי ממש פתרון. הוא אמר שיכולים להיות כמה סיבות לכאב ושאשאל את רופא הנשים שלי איזה כדורים אנטי דלקתיים אני יכולה לקחת.
האם יש טעם לקחת כדורים אם מדובר בכאבים שקשורים בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים בירך ובמרפק
ד``ר עופר ברוך19/07/2009דנה שלום,
על פניו משתמע מתיאורך כי כנראה יציבתך נוטה לצד מסויים, אוליי יותר לשמאל אשר גורמת להפעלת עומס יתר על האגן השמאלי, שרירי העכוז השמאלי וירך שמאלית. יתכן גם עומס יתר על כריות הדיסק בגב התחתון עקב היציבה הנטויה אשר לוחץ על שורשי עצבים היוצאים בין חוליות הגב ותהליכים אלו גורמים לכאבייך.
יתכן שעקב יציבתך הנ"ל, גם קיימת תופעת פיצוי יציבה בגב העליון/חגורת הכתפיים והצוואר ועקב כך, עומס יתר על שרירי הצוואר הימניים והקרנה או הפניית כאב לזרוע ימנית.
בכל מקרה, כדאי להגיע לד"ר לכירופרקטיקה המנוסה בשכאלו ובטיפול בנשים בהריון על מנת שיבדוק או תבדוק את יציבתך, מבנה ופעולת החוליות והשרירים והרפלקסים העיצביים ואז, נגיע לאבחנה מדוייקת יותר ללא נסיון ראשוני "לירות לכל כיווני הגורמי כאב" על ידי מתן כדורים נגד דלקת".
לכן, עצתי האישית, גשי לכירופרקט המנוסה בשכאלו להיבדק, לקבל איבחון מתאים ולהתאים את מגוון טכניקות הטיפול ותרגילי המתיחה והחיזוק המתאימים לך ולמצבך ההריוני העכשווי,
בברכה,
ד"ר ברוך
נ.ב. יש גם כדורים טבעיים נגד דלקת כדוגמת כדורי גופרית MSM או כדורי ברומאלין, אנזים טבעי מפרי האננס המפרק דלקת,
יש גם דברים נוספים טבעיים אך כדאי לברר קודם מה מקור הכאב לפני ההמלצות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
דנה19/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)