כאב גב בנקודה מסויימת - למי פונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב בנקודה מסויימת - למי פונים
    איתן
    17/08/2009

מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר החלו כאבים בפינה השמאלית, אמצע הגב, איזור בגודל של כדור פינג-פונג (אזור קטן ונקודתי). הכאב בעיקר פריע לי כשאני ישן על אותו צד או מסתובב במיטה. במהלך היום כמעט והוא אינו מורגש.

במכון כושר אמרו לי כי זה שרירים בוודאות.
    עברתי עיסוי בכל הגוף והמסגיסטית עצרה באותה נקודה ואמרה כי השרירים תפוסים באיזור,
    אולם כבר 5 חודשים שהכאב לא חולף. אני כבר חודשיים לא מתאמן והכאב עדיין קיים.

אני לא יודע אם הגב נדפק, השרירים תפוסים, או שמא אני בכלל לא יושב טוב בעבודה (עובד הרבה מול מחשב ולא יושב מי יודע מה כמו שצריך על הכסא)

מה שאני לא יודע זה למי פונים בנושא ? אורטופד ? כירופרקט ? או בכלל יודעים בוודאות אם זה בעיית שרירים או לא כי קשה לי להאמין ששרירים כואבים או תפוסים כ 5 חודשים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב גב בנקודה מסויימת - למי פונים

ד``ר עופר ברוך
    17/08/2009

איתן שלום,
    ד"ר לכירופרקטיקה הינו המקביל המקצועי של האורטופד אך עם יכולות מישוש ובדיקה ידנית/מכאנית רחבה ועמוקה יותר, מה שמכשיר אותו לקחת היסטוריה רפואית, לבדוק את מצב עמוד השדרה, שרירים רפלקסים וכו, ולהמליץ על פי הממצאים אם יש צורך לבצע הדמיה או רנטגן או שניתן להתחיל ולהתאים טכניקות טיפול לבעייתך המוגדרת ויתכן שישנן בעיות נוספות שאתה לא מודע להן שגורמות למה שהנך מגדיר כגוש בגב.
    אנא פנה לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב אליך. תמיד, אם אין שיפור כעבור מס' טיפולים ניתן לפנות לכירופרקטורים מומחים וישנם מספר כאלו בישראל לחוות דעת נוספת ואם הם לא יכולים לעזור, אז בא מקומו של האורטופד או רופא הכאב,

בהצלחה ולבריאות וכושר ללא כאבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו