כירופרקטיקה ומנייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כירופרקטיקה ומנייר
    שרה
    28/08/2009

שלום,

אבחנו אותי כחולה במנייר.
    המליצו לי לפנות לכירופרטר שיכול לשפר את המצב. כרגע אני לוקחת אגיסרק 3 פעמים ביום וגם אורומוקס חצי כדור ביום, ההתקפים אומנם נחלשו אך לא נעלמו. האם הכירופרקטיה יכולה לעזור במקרה זה? או שסתם "מכרו לי לוקשים"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כירופרקטיקה ומנייר

הוספת תגובה

• כירופרקטיקה ומנייר

ד``ר עופר ברוך
    30/08/2009

שרה שלום,
    לסנדרום מנייר יש מספר מרכיבים פיזיולוגים וניורולוגיים אשר מושפעים ממנו.
    מכיוון ששני מרכיבים עיקריים ממנו הם שיווי המשקל והשמיעה, לכירופרקטיקה דרך טכניקות טיפול צוואריות בשרירי ומיפרקי חוליות הצוואר יכולת להשפיע על חיישנים ניורולוגיים ויצירת רפלקס ממריץ ומאזן של מרכזי הגברת תחושות מיוחדים במרכז המוח לשיווי המשקל והשמיעה (בעיקר בצלילים הנמוכים) ועל ידי כך, לשפר חלקית את תפקודך, אך בשום פנים ואופן, לא לרפא או לפתור לגמריי את סנדרום המנייר, אשר בעיקרו הוא על בסיס גנטי נווני עקב היצרות עצמות המוח אשר מפריעות לתפקוד עצבים מסויימים,
    אנא גשי להיבדק ולקבל טיפול כאמור. אם תשלבי גם דיקור סיני לאותו איזור, תשתפרי אף יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו