כאבים בעורף שמאל ובשכמה שמאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעורף שמאל ובשכמה שמאלית
    רויטל
    15/09/2009

שלום מזה כמה חודשים ישנם כאבים הולכים וחוזרים של העורף למעלה השמאלי וכן כאבים מתחת לשכמה שמאלית ובבית החזה באותה נקודה בשבוע האחרון המצב היה בלתי נסבל פניתי לאורטופד בבי"ח עשו צילום רנטגן לכתף שמאל לא מצאו כלום נתן לי ארקוקסיה שלא ממש עוזר הכאבים נילווים לכאבים בפנים בצד השמאלי וכאב חד מאחורי האוזן הייתי אצל א.א.ג אמר שאין כלום באוזן והפנה לנוירולוג וכן יש לי תור אצל אורטופד דרך המושלם אני כבר ממש מבולבלת וכואבת לא יודעת איך כל הכאבים האלה קשורים או לא ומצד שני לא רוצה לבזבז זמן בפנייה לרופאים שאולי זה לא קשור אליהם לפני שנה עשיתי סי.טי עמ"ש והיה תקין מה לעשות ??? תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בעורף שמאל ובשכמה שמאלית

ד``ר עופר ברוך
    17/09/2009

רויטל שלום,
    העובדה כי אמרו לך ש הסי טי תקין איננה בהכרח נכונה כירופרקטית כי יכול להיות שיש לך כרית דיסק צווארית רכה היוצרת בלט במנח של שכיבה כמו בעת הבדיקה אך משתנה ויוצרת בקע (לחץ יותר גדול של כרית הדיסק על העצב) כאשר את תחת כח הכבידה בישיבה או עמידה.
    תיתכן גם האפשרות שהכאבים נובעים מהפניית כאב משרירים תפוסים אך כל אלו צריכים להיבדק ועדיף אצל כירופרקטים מומחים בתחילה אשר עברו הכשרה מקיפה בנושא אבחונים והתאמת טכניקות טיפוליות בהשוואה למרבית הכירופרקטורים הרגילים,
    יתכן גם כי ממצאי הסי טי ישנים והשנה שעברה לך גרמה להרעה במצב הדיסקים.
    אנא פני כאמור לכירופרקטורים מומחים,
    בברכה ובשנה טובה יותר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו