אוסטאופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאופתיה
    לאה
    01/10/2009

אני מחפשת אוסטאופט שלמד באנגליה, האם אתה מכיר מישהו לאישה בהריון. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאופתיה

הוספת תגובה

• טיפול בהריון

ד``ר עופר ברוך
    01/10/2009

לאה שלום,
    אינני יודע למה דווקא את מחפשת אוסטיאופט ועוד מאנגליה לנושא הריונות כי ד"ר לכירופרקטיקה מקבל יותר לימוד והכשרה בנושא הטיפול הטבעי באשה הרה לנושא מבנה אגן, שלד ויציבה,
    ההבדל הוא במקצועיות ובכמות הטכניקות הידניות/רקמות הנלמדות ונרכשות ברמה של דוקטור לכירופרקטיקה בהשוואה לרמה טכנית של מקצוע של תואר ראשון בלבד,
    בישראל קיימים מגוון רב של כירופרקטורים שיש להם ציוד מיטות טיפול המיוחדות לטיפול באישה ההרה,
    איך תדעי?
    תשאלי בסביבת מגורייך את הכירופרקטור האם יש לו מיטת טיפול המתאימה לאשה הרה ומה נסיונו בכך ומשם, תמשיכי,
    לידיעתך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטאופתיה

לאה
    12/10/2009

אני מעדיפה את הגישה האוסטאופתית, במיוחד כאשר אני בהריון. הטיפול האוסטאופתי מתמוקד יותר ברכמות.
    אני מחפשת אוסטאופט מאנגליה כי הם למדו לרמה הכי גבוהה. ולא סומך על האוסטאופתים שלמדו בווינגייט בארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר עופר ברוך
    13/10/2009

לאה שלום זאת כמובן הבחירה שלך,
    לידיעתך, הרמה האקדמית והפרקטית הטובה ביותר של האוסטיאופטים היא דווקא אוסטרליה וארה"ב, לאחריה אנגליה וכמובן יש להימנע מכאלו שהוכשרו בצורה לא אקדמית בוינגייט.
    אנא חפשי בדפי זהב,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו