כאבים כרוניים במערכת העיצבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כרוניים במערכת העיצבית
    אסף יוסי
    06/10/2009

ד"ר עופר ברוך שלום!
    אני בן 42 בריא בדרך כלל בעל כושר גופני טוב לפני מספר שנים התחלתי לעסוק ברכיבת אופניי הרים והתחלתי את הריכבה עים אופניים שאינם מתאימים [אופני ברזל זולות וכבדות ]על מנת לדעת האם אני אוהב את ההתעסקות עים סוג כזה של ספורט ביצעתי מסלול ארוך וקשה עים מאמץ עילאי כתוצאה מכך לאחר מספר ימים החלו כאבים בגב התחתון שהשליך לי על רגל ימין ומיפשעה וכיום כאבים נוספים על יד וכתף ימין איני יכול להחזיק משקל על יד ימין לאורך זמן [כמו החזקת תינוקי על הידים ] היד נרדמת לפעמיים לעולם לא סבלתי מכאבי גב או משהו דומה עברתי טיפולים אלטרנטייבים שעזרו במקצת הקלה בכאביים רק מתי שאני עוסק בספורט או בחימום המקום נא עזרתך למי לפנות בסוג כזה של פגיעה אשר מפריעה לי לנהל את חיי כיאות.
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים כרוניים במערכת העיצבית

ד``ר עופר ברוך
    07/10/2009

יוסי שלום,
    מכיוון שגם אני רוכב אופניים אני יכול להבין את תחושותיך אך חשוב להשאיר את "הראש" פתוח ולקבל את מלוא ההיסטוריה הרפואית והפגיעות מעברך, לקבל ולבדוק את נתוני כח השרירים הנדונים או היכולים להשפיע על אותן תופעות וכן לבדוק ולשקלל את נתוני החישה/רפלקסים עצביים לפני מתן או קביעת מסקנות אבחנתיות בנוגע למעורבות המערכת העצבית, המעכרת המכאנית מיבנית של האגן/ירכיים/שדרה/כתפיים/ידיים/צוואר וראש ובוודאי את אורכי וטווחי השירירים.
    בקיצור, צריך בדיקה ואבחון מסודר של מכלול האבחנות האפשריות ויתכנו יותר מאבחנה אחת לתיאוריך.
    הכירופרקטיקה בהחלט איננה אלטרטיבית/חלופית כי אם מקצוע דוקטורט מקביל לרפואה הכולל התמחות בסיסית של ד"ר לכירפרקטיקה וכן, בדומה לרפואה, התמחויות-על פוסט דוקטורטיות בתחומים שונים של מקצוע הכירופרקטיקה.
    עקב תחביבך ותיאוריך הייתי ממליץ לפנות לכירופרקטורים מומחים העוסקים ומתמחים בפגיעות כאלו ובשיקום עקב נחיצות טיפול מגוון טכניקות ותרגילים וישנם מגוון כאלו בישראל כיום,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו