מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמתי מקרר ונתפס לי הגבגיא22/10/2009
אתמול הרמתי מקרר, ומאז אני לא מסוגל לזוז. כאבים איומים, לא יכול לקום לשירותים או להושיט את היד לכוס מים. (חברתי מקלידה בשבילי כי אינני מסוגל להגיע למחשב).
לאן אפשר לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמתי מקרר ונתפס לי הגב
ד``ר עופר ברוך22/10/2009גיא שלום,
אנא פנה לקופח שלך או למוקד תורן אשר ישלח לך רופא לביקור בית בו הוא יוכל לבדוק ולתת לך תרופה/זריקה מרגיעה, מורידה דלקת ומשחררת שריר,
או
פנה לכירופרקט ושאל האם הוא מבצע ביקורי בית ואז הוא יבדוק ויטפל.
או
בשכיבה על אחד הצדדים נסה לשים קומפרס חם על שרירי העכוזים ואז גש לבדיקה וטיפול כירופרקטי במרפאה כירופרקטית עם ציוד טיפול מלא,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפיסת גב
ד''ר עמי איל22/10/2009באופן כללי סביר להניח שכצעד ראשון במצב של הגבלת תנועה חמורה כמו שאתה מתאר כדאי לקבל זריקה אנטי דלקתית ונגד הכאבים, אך לאחר מכן עם התפתחות היכולת לתנועה טובה יותר, עליך לעבור סידרת טיפול כירופרקטי בכדי לטפל בשורש הבעיה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)