הרמתי מקרר ונתפס לי הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמתי מקרר ונתפס לי הגב
    גיא
    22/10/2009

אתמול הרמתי מקרר, ומאז אני לא מסוגל לזוז. כאבים איומים, לא יכול לקום לשירותים או להושיט את היד לכוס מים. (חברתי מקלידה בשבילי כי אינני מסוגל להגיע למחשב).
    לאן אפשר לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמתי מקרר ונתפס לי הגב

הוספת תגובה

• הרמתי מקרר ונתפס לי הגב

ד``ר עופר ברוך
    22/10/2009

גיא שלום,
    אנא פנה לקופח שלך או למוקד תורן אשר ישלח לך רופא לביקור בית בו הוא יוכל לבדוק ולתת לך תרופה/זריקה מרגיעה, מורידה דלקת ומשחררת שריר,
    או
    פנה לכירופרקט ושאל האם הוא מבצע ביקורי בית ואז הוא יבדוק ויטפל.
    או
    בשכיבה על אחד הצדדים נסה לשים קומפרס חם על שרירי העכוזים ואז גש לבדיקה וטיפול כירופרקטי במרפאה כירופרקטית עם ציוד טיפול מלא,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפיסת גב

ד''ר עמי איל
    22/10/2009

באופן כללי סביר להניח שכצעד ראשון במצב של הגבלת תנועה חמורה כמו שאתה מתאר כדאי לקבל זריקה אנטי דלקתית ונגד הכאבים, אך לאחר מכן עם התפתחות היכולת לתנועה טובה יותר, עליך לעבור סידרת טיפול כירופרקטי בכדי לטפל בשורש הבעיה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו