כאביי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביי ברכיים
    תומר
    29/10/2009

שלום אני בן 18 ספורטאי , מתאמן לקראת גיבוש לצבא. לפני כחודשיים חשתי בפתאומיות בכאביי ברכיים. במיפוי עצמות לא נמצאו ממצאים חמורים וכרוניים אלא קליטה דיפוזית קלה בברכיים בקרסוליים ובשורשי כפות הרגליים.כמו כן דגש על TIBIAL TUBEROSITY .האם טיפול של כירופקרטור יכול לעזור לי , ואם כן תוכל להפנות אותי לכירופקטור שמתמחה בברכיים באזור המרכז (עדיף של מכבי).

תודה מראש , שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאביי ברכיים

הוספת תגובה

• ברכיים

ד''ר עמי איל
    29/10/2009

כאבי ברכיים יכולים לנבוע מהפרעות מכאניות ברקמות הקשות ו/או הרכות של הברך באופן מקומי או מלחצים לא נכונים מעמוד השדרה התחתון ו/או האגן. בבדיקה הכירופרקטית ניתן לקבוע האם הבעיה מקומית בברך או קשורה לעמ"ש. יתכן גם מצב בו שניהם קשורים. במקרים רבים הכירופרקטור יוכל לעזור אך ישנם מקרים של פציעות מקומיות בברך המערבות נזקים ברקמות הרכות שדורשות התערבות אורטופדית. כירופרקטור עוסק בכל הבעיות הקשורות בעמ"ש , בשלד, במפרקים ובקשר שלהם למע' עצבים מרכזית והיקפית, ללא קשר להתמחויות ספציפיות בטכניקות טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים בספורטאים מתבגרים

ד``ר עופר ברוך
    29/10/2009

שרון שלום,
    אני מעוניין להציג דעה המשלימה מחד את תשובתו של ד"ר אייל ונותנת לך כיוון מקצועי ממוקד יותר מאידך.
    לשאלותיך והסבריך יש את ההסבר הכללי של ד"ר אייל אך נושא הקליטה של מיפוי העצמות בטיביאל טוברוסיטי, שהם אנטומית מראים על חיבורי גיד הפיקה התחתון לעצם הרגל נותן תמונהקלינית של סנדרום הנקרא "אושגוד שלוטה" אצל ספורטאים צעירים המבצעים אימונים מאומצים שלא לפי סרגל מאמצים או מבצעים ניתורים או ריצות על משטחים קשים במקום על דרכי עפר.
    טיפול של כירופרקטור רגיל בעמוד השדרה והאגן יקל במקצת אך הנך זקוק בוודאי לבדיקה מסודרת להשלמת האבחון אך גם לטיפול מורכב הכולל בנוסף לאיזון השלד והאגן, גם טכניקות מתיחה וחיזוק ברכיים כולל שליוב אמצעי עזר פיזיוטרפיים ואולי אף חבקים תומכי גידי הפיקות.
    לשם כך, יש במקצוע הכירופרקטיקה התמחויות על פוסט דוקטורטיות אשר יוכלו לעזור לך באופן המקיף ביותר עקב ההכשרה הנוספת שקיבלו.
    ההתמחויות המתאימות לך הן כירופרקט מומחה בשיקום או כירופרקט מומחה בפגיעות ספורט.
    ישנם כ 7 כירופרקטים מומחים כאלו בישראל ולגבי שאלתך הספציפית יותר, יש את ד"ר איציק בכר בקופ"ח מכבי ברמת אביב, או אחרים כאמור,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו