קליקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים
    מורן
    23/11/2009

שלום,
    יש לי מזה שנים קליקים במפרקי הגוף- כתפיים, ברכיים, לסת, גב. בתחילה הקליקים היו רק בכתף שמאל ועם השנים נוספו השאר. יש החמרה בעונות המעבר ומדי פעם יש גם כאבים.
    לאחר ביקור במרפאת פרקים התברר כי יש לי גמישות יתר.
    מעבר לזה הרופאה לא ידעה להגיד דבר, מלבד שאולי כירופרקטיקה יכולה לעזור לי.

ממה נובעת התופעה?
    מה אפשר לעשות בעניין? האם בעקבות טיפול לא יהיו כלל קליקים?
    התופעה מאוד מפריעה לחיי היום יום.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים

הוספת תגובה

• קליקים עצמיים בצעירים

ד``ר עופר ברוך
    23/11/2009

מורן שלום,
    תודה על הפניה.
    אכן תיאורך מתאים לאשה עם גמישות יתר ברקמות החיבור של הפרקים ומיפרקי החוליות אך לא רק כי אם גם בשרירים, בעור הגוף ובכריות הדיסק בין החוליות.
    הגישה הכירופרקטית היא הרכבת טכניקות טיפול לאיזון היציבה של כלל השלד כולל ובמיוחד האגן, עצם העצה ועמוד השדרה.
    עקב גמישותך, הטיפולים הכירופרקטיים יעזרו לך לנוע ישר וזקוף אך מה שישמור עליך תחת עומסי כח הכבידה ופעילויות היומיום הוא רק חיזוק השרירים המייצבים העמוקים והחיצוניים וזה נעשה על ידי תירגול רצוף פעמיים בשבוע במכון פילאטיס אשר עובד גם עם כריות מזרנים וכדורים מתנפחים בתחילה אך גם עם מיטות אקטיביות הזזות עם תנועות הגוף (ריפורמרים).
    לכן, השילוב המנצח למצבך לפי התרשמותי הוא תוכנית שיקום כירופרקטית ובנוסף תוכנית שיקום וחיזוק של פילאטיס.
    אנא צייני היכן את מתגוררת ונשלח לך את רשימת הכירופרקטורים המוכרים באיזור מגורייך,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם יוגה?????????????

פאטאנג'לי
    17/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוגה מול פילאטיס

ד``ר עופר ברוך
    17/02/2010

לפונה היקרה שלום,
    לא ציינת איזה יוגה בשם/סוג,
    בעיקרון, פילאטיס מבוססת בעיקרון על יוגה אשטנגה והאיאטה רק שהיא אמורה להילמד 4 שנים(סטוט פילאטיס) עם הרבה יותר אנטומיה, פיזיולוגיה ומכאניקה כולל ידיעה מתי טוב תירגול מזרן, תירגול כריות/כדורים ותירגול מכשירים,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו