מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליקיםמורן23/11/2009
שלום,
יש לי מזה שנים קליקים במפרקי הגוף- כתפיים, ברכיים, לסת, גב. בתחילה הקליקים היו רק בכתף שמאל ועם השנים נוספו השאר. יש החמרה בעונות המעבר ומדי פעם יש גם כאבים.
לאחר ביקור במרפאת פרקים התברר כי יש לי גמישות יתר.
מעבר לזה הרופאה לא ידעה להגיד דבר, מלבד שאולי כירופרקטיקה יכולה לעזור לי.
ממה נובעת התופעה?
מה אפשר לעשות בעניין? האם בעקבות טיפול לא יהיו כלל קליקים?
התופעה מאוד מפריעה לחיי היום יום.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים עצמיים בצעירים
ד``ר עופר ברוך23/11/2009מורן שלום,
תודה על הפניה.
אכן תיאורך מתאים לאשה עם גמישות יתר ברקמות החיבור של הפרקים ומיפרקי החוליות אך לא רק כי אם גם בשרירים, בעור הגוף ובכריות הדיסק בין החוליות.
הגישה הכירופרקטית היא הרכבת טכניקות טיפול לאיזון היציבה של כלל השלד כולל ובמיוחד האגן, עצם העצה ועמוד השדרה.
עקב גמישותך, הטיפולים הכירופרקטיים יעזרו לך לנוע ישר וזקוף אך מה שישמור עליך תחת עומסי כח הכבידה ופעילויות היומיום הוא רק חיזוק השרירים המייצבים העמוקים והחיצוניים וזה נעשה על ידי תירגול רצוף פעמיים בשבוע במכון פילאטיס אשר עובד גם עם כריות מזרנים וכדורים מתנפחים בתחילה אך גם עם מיטות אקטיביות הזזות עם תנועות הגוף (ריפורמרים).
לכן, השילוב המנצח למצבך לפי התרשמותי הוא תוכנית שיקום כירופרקטית ובנוסף תוכנית שיקום וחיזוק של פילאטיס.
אנא צייני היכן את מתגוררת ונשלח לך את רשימת הכירופרקטורים המוכרים באיזור מגורייך,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם יוגה?????????????
פאטאנג'לי17/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגה מול פילאטיס
ד``ר עופר ברוך17/02/2010לפונה היקרה שלום,
לא ציינת איזה יוגה בשם/סוג,
בעיקרון, פילאטיס מבוססת בעיקרון על יוגה אשטנגה והאיאטה רק שהיא אמורה להילמד 4 שנים(סטוט פילאטיס) עם הרבה יותר אנטומיה, פיזיולוגיה ומכאניקה כולל ידיעה מתי טוב תירגול מזרן, תירגול כריות/כדורים ותירגול מכשירים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)