כאבים בכתף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף שמאל
    שוקי
    26/11/2009

שלום
    אני ספורטאי העוסק באומנויות לחימה, כבר כמעט כשנה יש לי כאבים בכתף שמאל
    ניסיתי כבר כמעט הכל החל מלקיחת נוגדי דלקת שלא עזרו, זריקות שהביאו להטבה זמנית בלבד טיפול פיזיוטרפי דרך מאוחדת ספורט (שהביא לשיפור בכוח אך הכאבים נשארו), טיפול בגלי הלם
    לאחר בדיקת MRI התקבלה תשובה שיש חשד לטנדינוזיס או קרע חלקי בגיד הסופראספינטוס
    יש לציין שרוב התנועות שלי לא מוגבלות אלא מלוות בכאב ואם אני מנסה להתאמן הכאבים מתגברים

שאלתי היא האם יש מקום לטיפולים כירופרקטים בבעיות כתף של השרוול המסובב כמו שיש לי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתף שמאל

הוספת תגובה

• כאבי כתף שמאל וכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    26/11/2009

שמואל שלום,
    תודה על הפירוט ואם אכן אין בעיית כח עצמי שלך, יש לבדוק כח פונקציונלי בבדיקת שרירים כירופרקטית מיוחדת. לעיתים, חיישנים עצביים בגידי השריר או רקמת החיבור-שריר-עצם אינם עובדים מלא או האזור מודלק/תפוס ואז נגרם כאב בהנעת הכתף.
    יתכנו גם גורמים נוספים אשר כירופרקט המומחה לכירופרקטית ספורט או שיקום יכול ומיומן בבדיקתם וטיפולם.
    במאוחדת ספורט באיצטדיון רמת גן ישנו כירופרקט מומחה בספורט, ד"ר ריצארד גאקנר אשר תוכל היעזר בו ואם הנך רוצה את רשימת הכירופרקטים לבחירה באזור מגוריך אנא ציין את האיזור ונשלח לך,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

שוקי
    28/11/2009

אשמח אם תוכלו לשלוח לי רשימה של כירופרקטים, אני גר באשדוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים אליך??

שוקי
    28/11/2009

יש לי פגישה באיכילוב במרפאת כתף ב-24.12 אצל דר' רק
    יש סיכוי שהמרפאה תפנה אותי אליך או שההפניות אליך מגיעות ממקומות אחרים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיכוי שהמרפאה תפנה אותי אליך?

ד``ר עופר ברוך
    28/11/2009

שוקי שלום, ד"ר רק יוכל להפנות אותך ישירות אלי למרפאת הכאב אך התורים עלולים להתעכב אלא אם תנסה כבר מחר להתקשר לרינת המזכירה במרפאת הכאב ולקבוע אלי ישירות 03-6974716.
    אני מקבל שם בימי ב', ה' בין 08:00 ל 15:00.

לידיעתך, מקצוע הכירופרקטיקה איננו צריך הפניה ואנחנו מהווים גורם רפואי ראשוני או שניוני. לצערנו המקצוע שלנו עדיין לא בסל הבריאות ולכן תידרש לשלם עבור הבדיקה והטיפול הראשון וכן על אלו החוזרים במרפאת הכאב או במרפאתי. קיימים ביטוחים רפואיים פרטיים המכסים בין 70-ל-80% מול קבלות שתקבל.
    במרפאת הכאב יש לי פחות אמצעים טיפוליים מקצועיים מאלו במרפאה הפרטית אך הם יספיקו לבדיקת האבחון והטיפול הראשונה ולאחריה תוכל לבחור בין שתי האופציות,
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם תוכלו לשלוח רשימה של כירופרקטים

ד``ר עופר ברוך
    28/11/2009

שוקי מצורפים כל הכירופרקטים העובדים באיזור 08 ואני יכול להמליץ אישית ומקצועית על דר גריסארו כמתאים ביותר עבור בעייתך. ד"ר דרימר באשקלון יהווה אופציה שניה.
    אם לא מתאפשר בשניהם, אוכל לעזור במרפאתי בתל אביב 03-6091519,
    בהצלחה

אשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
    ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
    ד"ר יודלוביץ היידי, כירופרקטית – קיבוץ גרופית - 08-6357826
    ד"ר מור אדם, כירופרקט - קניון שער העיר, בית התמר 2, אילת - 08-6344460

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו