מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכתף שמאלשוקי26/11/2009
שלום
אני ספורטאי העוסק באומנויות לחימה, כבר כמעט כשנה יש לי כאבים בכתף שמאל
ניסיתי כבר כמעט הכל החל מלקיחת נוגדי דלקת שלא עזרו, זריקות שהביאו להטבה זמנית בלבד טיפול פיזיוטרפי דרך מאוחדת ספורט (שהביא לשיפור בכוח אך הכאבים נשארו), טיפול בגלי הלם
לאחר בדיקת MRI התקבלה תשובה שיש חשד לטנדינוזיס או קרע חלקי בגיד הסופראספינטוס
יש לציין שרוב התנועות שלי לא מוגבלות אלא מלוות בכאב ואם אני מנסה להתאמן הכאבים מתגברים
שאלתי היא האם יש מקום לטיפולים כירופרקטים בבעיות כתף של השרוול המסובב כמו שיש לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף שמאל וכירופרקטיקה
ד``ר עופר ברוך26/11/2009שמואל שלום,
תודה על הפירוט ואם אכן אין בעיית כח עצמי שלך, יש לבדוק כח פונקציונלי בבדיקת שרירים כירופרקטית מיוחדת. לעיתים, חיישנים עצביים בגידי השריר או רקמת החיבור-שריר-עצם אינם עובדים מלא או האזור מודלק/תפוס ואז נגרם כאב בהנעת הכתף.
יתכנו גם גורמים נוספים אשר כירופרקט המומחה לכירופרקטית ספורט או שיקום יכול ומיומן בבדיקתם וטיפולם.
במאוחדת ספורט באיצטדיון רמת גן ישנו כירופרקט מומחה בספורט, ד"ר ריצארד גאקנר אשר תוכל היעזר בו ואם הנך רוצה את רשימת הכירופרקטים לבחירה באזור מגוריך אנא ציין את האיזור ונשלח לך,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שוקי28/11/2009אשמח אם תוכלו לשלוח לי רשימה של כירופרקטים, אני גר באשדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים אליך??
שוקי28/11/2009יש לי פגישה באיכילוב במרפאת כתף ב-24.12 אצל דר' רק
יש סיכוי שהמרפאה תפנה אותי אליך או שההפניות אליך מגיעות ממקומות אחרים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי שהמרפאה תפנה אותי אליך?
ד``ר עופר ברוך28/11/2009שוקי שלום, ד"ר רק יוכל להפנות אותך ישירות אלי למרפאת הכאב אך התורים עלולים להתעכב אלא אם תנסה כבר מחר להתקשר לרינת המזכירה במרפאת הכאב ולקבוע אלי ישירות 03-6974716.
אני מקבל שם בימי ב', ה' בין 08:00 ל 15:00.
לידיעתך, מקצוע הכירופרקטיקה איננו צריך הפניה ואנחנו מהווים גורם רפואי ראשוני או שניוני. לצערנו המקצוע שלנו עדיין לא בסל הבריאות ולכן תידרש לשלם עבור הבדיקה והטיפול הראשון וכן על אלו החוזרים במרפאת הכאב או במרפאתי. קיימים ביטוחים רפואיים פרטיים המכסים בין 70-ל-80% מול קבלות שתקבל.
במרפאת הכאב יש לי פחות אמצעים טיפוליים מקצועיים מאלו במרפאה הפרטית אך הם יספיקו לבדיקת האבחון והטיפול הראשונה ולאחריה תוכל לבחור בין שתי האופציות,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכלו לשלוח רשימה של כירופרקטים
ד``ר עופר ברוך28/11/2009שוקי מצורפים כל הכירופרקטים העובדים באיזור 08 ואני יכול להמליץ אישית ומקצועית על דר גריסארו כמתאים ביותר עבור בעייתך. ד"ר דרימר באשקלון יהווה אופציה שניה.
אם לא מתאפשר בשניהם, אוכל לעזור במרפאתי בתל אביב 03-6091519,
בהצלחה
אשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
ד"ר יודלוביץ היידי, כירופרקטית – קיבוץ גרופית - 08-6357826
ד"ר מור אדם, כירופרקט - קניון שער העיר, בית התמר 2, אילת - 08-6344460* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)