ורטיגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורטיגו
    שלומית
    12/12/2009

שלום רב,
    אני בת 45. מזה מספר שנים יש לי התקפי ורטיגו. בהתחלה בערך פעם בשנה והתחיפות הולכת ועולה. לאחרונה מזה כחודשיים זה במינון נמוך אבל לא עוזב. במקביל גם הראיה שלי יורדת. עברתי פעמיים בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה למרות שלהרגשתי כן יש ירידה. עד עכשיו עברתי טיפול פיזיותרפיה שלפעמים עזר ולפעמים לא. לדברי הפיזיותרפיסטית זה מקרה קלאסי של ורטיגו בעת שינויי תנוחה שבא מבעיה במערכת שיווי המשקל באוזן.
    האם יתכן שהבעיה בכלל נובעת מהחוליות?
    בברכה, שלומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורטיגו

הוספת תגובה

• ורטיגו

ד''ר עמי איל
    12/12/2009

בהחלט יתכן כי ישנן סיבות אחרות לורטיגו חוץ מהצטברות גבישית בנוזל אשר בשבלול שיווי המשקל באוזן. במיוחד לאור העובדה שטיפולי הפיזיוטרפיה בנושא לא עזרו באופן מלא ושהבעיה חוזרת. להערכתי יש לבדוק בדיקה נוירולוגית מקיפה ובאם אין סיבה מאובחנת ניתן להבדק ע"י כירופרקטור להערכה מקיפה בנושא עמוד השדרה ומבנה הגולגולת עלמנת לבדוק קשר אפשרי ללחצים נוירומבניים ממערכת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו