מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורטיגושלומית12/12/2009
שלום רב,
אני בת 45. מזה מספר שנים יש לי התקפי ורטיגו. בהתחלה בערך פעם בשנה והתחיפות הולכת ועולה. לאחרונה מזה כחודשיים זה במינון נמוך אבל לא עוזב. במקביל גם הראיה שלי יורדת. עברתי פעמיים בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה למרות שלהרגשתי כן יש ירידה. עד עכשיו עברתי טיפול פיזיותרפיה שלפעמים עזר ולפעמים לא. לדברי הפיזיותרפיסטית זה מקרה קלאסי של ורטיגו בעת שינויי תנוחה שבא מבעיה במערכת שיווי המשקל באוזן.
האם יתכן שהבעיה בכלל נובעת מהחוליות?
בברכה, שלומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורטיגו
ד''ר עמי איל12/12/2009בהחלט יתכן כי ישנן סיבות אחרות לורטיגו חוץ מהצטברות גבישית בנוזל אשר בשבלול שיווי המשקל באוזן. במיוחד לאור העובדה שטיפולי הפיזיוטרפיה בנושא לא עזרו באופן מלא ושהבעיה חוזרת. להערכתי יש לבדוק בדיקה נוירולוגית מקיפה ובאם אין סיבה מאובחנת ניתן להבדק ע"י כירופרקטור להערכה מקיפה בנושא עמוד השדרה ומבנה הגולגולת עלמנת לבדוק קשר אפשרי ללחצים נוירומבניים ממערכת זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)