כאבים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בהריון
    נוגה
    04/04/2007

שלום וחג שמח
    אני בשבוע 26 להריון, סובלת כבר כשבועיים מכאבים בעצמות האגן.
    הכאבים הם כאבים חדים בזמן שינויי תנוחה (גם בשכיבה או ישיבה) ולעיתים בזמן הליכה. יש לציין שבתחילת ההריון (וגם לפניו) היו לי כאבים בגב התחתון שכעת השתפרו במידה מסוימת. כמו כן אני מתעמלת פעמיים בשבוע התעמלות מתונה (על מזרון) לחיזוק שריר הישבן,פנים ירך ,זרועות וחזה, ורצפת אגן.

האם ההתעמלות קשורה לכאבים? האם עלי הפסיק להתעמל?
    האם קיימים תרגילים מסוימים שעלי לעשות על מנת לשפר את המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בהריון

הוספת תגובה

• כאבים בהריון

ד''ר גל גריסרו
    07/04/2007

נוגה שלום וחג שמח

ראשית אחולי מזל טוב על ההריון.
    הכאבים עליהם את מדברת נובעים מחוסר איזון המשקל הגוף המושך אותנו קדימה עקב משקל הריוני עודף ( כל הריון ומשקלו הוא ). התרגילים שאת עושה מתאימים אך יש לוודא שאת עושה אותם נכון ע"י אדם מקצועי.
    במהלך ההריון יש אפשרות להתפתחות חוסר איזון או תת נקיעה של אזור מפרקי האגן זוהי לא אבחנה מסובכת וע"י טיפול כירופרקטי תומך יש אפשרות להקל על כאביך בצורה משמעותית.
    יש לציין שכירופרקטיקה היא בטוחה לטיפול מהיום הראשון של ההריון ועד האחרון בתנאי שהטיפול הוא ע"י כירופרקטור מוסמך. שם גם תקבלי ייעוץ נכון לגבי תרגילים נוספים לחיזוק האגן ורצפתו

בברכת בריאות וחג שמח

ד"ר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו