מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול כירופרקטיקה ועיסוי רקמות עמוק777עדיעד77723/12/2009
שלום, כבר כמעט שנתיים של כאבי צאוור וכתפיים בעיקר, בלתי פוסקים.
החלטתי ללכת על שיטת הטווינא בשילוב עם כירופרקט.
אני לא אשמיץ את המקום בו אני עושה את הטיפולים (לא מקום פרטי, אלא שייך לקופת חולים מסויימת) אבל.. אני פשוט חייבת לשאול כי זה נשמע לי הגיוני! אני מרגישה שמדברים איתי על כסף ולא על טיפולים, ובנוסף:
בטווינא - המטפל בקושי לוחץ על הנקודות שאני אומרת לו שכואבות לי, הוא בקושי מעסה, רק מחכח ומשפשף את האיזור, לא מרגישה שום דבר ושום שיפור. נכון, למרות שעשיתי רק 3 טיפולים עד כה - אני לא מרגישה כאילו זה הטיפול שאני זקוקה לו.
אני "אישה גדולה" ולכן הומלץ לי על הטיפול בשל הישיבה בכיסא (כך העור יותר מתוח וניתן לעסות אותי עמוק יותר) וכמו כן בשל הלחיצות שהובטחו לי ולא התקיימו עד כה. זמן הטיפול הוא כ20 דקות! האם הגיוני???? לפעמים אפילו פחות!
אצל הכירופרקט הייתי רק פעם אחת, (באותו מקום בו יש גם את טיפולי הטווינא), והטיפול גם הוא נערך רק 15-20 דקות! נאמר לי שכך כל הטיפולים, גם בשלבים המתקדמים יותר של סדרת הטיפולים.
בטיפול הראשון שכבתי על הגב והכירופרקט ניגש אל רגליי ואמר לי שיש לי חוסר איזון בצד שמאל, ואז הניח מתחת למותניי/גב מין כריות משולשות בשני הצדדים כדי להגיע למצב של איזון בין שמאל לימין. אח"כ הנחתי את ראשי בכף ידו והוא "פירק" לי את הצאוור, נשמעו קליקים כאלה שזה היה משחרר אבל אני מרגישה כאילו זה לא מספיק! עדיין כואב לי , העומס וההרגשה של ה"תפוס" חזרה יום אחרי! אף אחד לא מתעסק בכתפיים שלי! כואב לי ואני כבר רוצה לצעוק כי עושים לי "טיזר" וזה משגע אותי! נוגעים אבל לא נוגעים איפה שבאמת צריך! לא משנה כמה הדגמתי הסברתי ותיארתי!
לאחר שיחה ביני לבין עצמי ולעוד גורמים אחרים, החלטתי להפסיק עם הטויינא אבל להמשיך מס' טיפולים עם הכירופרקט, אולי בכל זאת אני אהיה מרוצה בטיפול הבא.(שאגב, מחר)
חשבתי לנסות גם עיסוי רקמות עמוק .
אז אני בעצם בהודעה זו רוצה:
לשאול האם נראה לכם שהטיפולים שקיבלתי עד כה לגיטימיים או שסתם בזבוז של זמן?
האם הטיפול שעשה לי הכירופרקט קצר מידי? מקצועי לדעתכם?
וכמו כן: אני מחפשת מקום שמתמחה בעיסוי רקמות עמוק. רצוי לא אצל אדם פרטי בביתו אלא במקום (בית עסק) שמתעסק בעיקר בעיסוי מסוג זה.
באיזור פ"ת - ר"ג - ת"א - ב"ב
לא משנה אם גבר או אישה אבל העיקר שיהיה לה/לו כוח רב ונסיון ב"אנשים גדולים".
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות מהממות מהמקום הנכון
ד``ר עופר ברוך23/12/2009עדי שלום,
תודה על הפירוט והכנות ואני חושב כי הגעת בעצמך לתובנה כי אינך מקבלת את השירות המקצועי שאת זקוקה או רוצה בו באותה מרפאה אך זאת היא לא אשמתך או אשמתם.
כל העובדים במרפאות המשלימות של הקופות הם בעיקרם צעירים אשר הסכימו לעבוד תחת חוזי העסקה עושקים והם מקבלים עבור כל מטופל רק 35 שח ולא משכורת גלובלית, ולכן ירצו לראות מה שיותר מטופלים בשעה וכך גם הטיפול, בסיסי בעיקרו.
אם יש בעיה או אבחנות מורכבות, יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה מומחים אשר לפי האבחנות מרכיבים לך שילוב טכניקות טיפול כירופרקטיות שונות כולל מתיחות מיוחדות, איזון החוליות, שיחרור השרירים ותרגילי חיזוק ושיקום האזורים הבעייתיים כולל הנחיות למניעה בעבודה ובבית.
גישה טיפולית זאת איננה יכולה להינתן במקום ציבורי אשר עושק את עובדיו ומנחה אותם לראות X מטופלים בשעה כי המרפאות רוצות לייצר כסף לקופח אליהן הן משתייכות, למרות שהן רוכבות על הגדרת ה"מוסד ללא כוונת רווח" של הקופח. שימי לב לקבלות שקיבלת ללא חשבונית מס. הם גובים ממך כסף, משלימים אותו עם 50% נוספים מכספי הפרמיה ששילמת למושלם או לטבעי אך לא משלמים מע"מ ומיסים מלאים כפי שמרפאות פרטיות משלמות.
בקיצור, את זקוקה כנראה לטיפול הכירופרקטי המורכב ולא ל5 או 15 דקות הניתנות שם.
לגבי מסאג'יסטית רקמות עמוקות מומלצת אשר עובדת יסודי מאוד ומקצועי - קוראים לה אמאנדה ברי בטלפון 054-5724536,
לגבי רשימת הכירופרקטורים לאיזור המרכז שציינת, היא מוספת בתגובה נוספת עקב אורכה, שימי לב לכירופרקטורים הרגילים ולמומחים לבחירתך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המושקעת! בקשר
777עדיעד77724/12/2009למסג'יסטית אמנדה... האם אפשר עוד פרטים לגביה? האם עובדת מהבית / קליניקה? מאיזה איזור היא? האם מתמחה בעיסוי רקמות עמוק או בעיסויים אחרים גם? תודה רבה..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמסג'יסטית אמנדה...
ד``ר עופר ברוך27/12/2009מסאג'יסטית יהודיה דרום אפריקאית מעולה, ספורטאית ומבינה את הצורך במסאג רקמות עמוק, מקבלת בתל אביב,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת הכירופרקטורים לאזורים שביקשת
ד``ר עופר ברוך23/12/2009איזור תל אביב-יפו, רמת גן, גבעתיים, בני ברק וגבעת שמואל:
כירופרקטורים במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי-איכילוב, וייצמן 6, תל אביב:
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – היחידה לשיכוך כאב ושיקום – 03-6974716
ד"ר מירית אסייג, כירופרקטית – המחלקה הנוירולוגית, היחידה לכאבי ראש – 03-6974
כירופרקטורים ביחידת השיקום, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר:
ד"ר דייגו מרקיאר, כירופרקט
ד"ר אורית חבויניק, כירופרקטית
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר איבורה קאידי, כירופרקט – שדרות בן גוריון 46, רמת גן – 03-5757199
ד"ר איצקוביץ לילה, כירופרקטית – יגור 20, תל אביב – 03-7398974,
ד"ר אליוט גרג, כירופרקט – א צ גרינברג 25, תל אביב – 050-9073377,
ד"ר אסייג מירית, כירופרקטית – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר בכר יצחק, כירופרקט – קאונטריקלאב ג, פיינשטיין 18, תל אביב – 03-6430372,
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום- מגדל וייצמן, וייצמן 14, תל אביב – 03-6091519,
ד"ר געש יובל, כירופרקט – וייסבורג 17, צהלה, תל אביב – 03-6470119,
ד"ר גרינבלט דוד, כירופרקט – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר דקל כרמל, כירופרקטית – קדם 169, יפו – 054-4495807,
ד"ר דרימר יצחק, כירופרקט - בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010,
ד"ר כהן צחי, כירופרקט – יד שלום 18, רמת גן – 03-6787685,
ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – שילה 4, תל אביב – 800-394040,
ד"ר עודד מץ, כירופרקט - ריינס 18, תל אביב -
ד"ר נוימן פנחס, כירופרקט מומחה בטרמוגרפיה, בית הרופאים, ריינס 18, תל אביב-
ד"ר נייס דוד, כירופרקט – ארבע ארצות 6, תל אביב – 03-5227270,
ד"ר סילוורה ליאור, כירופרקט – קהילת סלוניקי 9, נאות אפקה תל אביב – 03-6486379,
ד"ר פלטנר אורלי, כירופרקטית ללא אישור CCE - אורנים 6, גבעת שמואל – 03-5324702,
ד"ר פרטר רפי, כירופרקט – בראזני 4, רמת אביב ג, תל אביב – 03-6414188,
ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר-קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב-03-6405240 ,
ד"ר קרן דניאל, כירופרקט – קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-6968344,
ד"ר רפאל רונן, כירופרקט - קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-7440082,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – שפירא 43, פתח תקווה – 03-9041185,
ד"ר שור חגי, כירופרקט – הרמן שפירא 9, תל אביב – 03-5250027,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)