מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקנטע28/01/2010
היי
אובחן אצלי פריצת דיסק ב-L5-S1 בקע דיסק פרא מרכזי ופומינלי משמאל הגורם ללחץ על השק התקאלי ולהצרות קשה על הפורמן השמאלי עם לחץ על השורש העצבי.
אורטופד קופת חולים ורואטופד מומחה המליצו לי לבצע ניתוח לתיקון פריצת הדיסק.
כיום אם הכאבים אני לא יכול לתפקד
האם כירופרקטיקה או רפואה אלטרנטיבית אחרת כגון דיקור/פילאטיס/רפסולוגיה...
יכולים לעזור לפני ניתוח, לעזכירכם הרופא מומחה אמר לי שאני חייב לבצע ניתוח בהקדם
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובחן אצלי פריצת דיסק ב-L5-S1
ד``ר עופר ברוך28/01/2010נטע שלום,
דבר ראשון, ציינתה כי יש לך פריצת דיסק אך מאידך, כתבת כי פיענחו לך את הדמיית ה CT כבקע דיסק.
שני המונחים שונים, כאשר בבקע דיסק, חומר הדיסק עדיין לא פרץ ויצא מחוץ לכרית הדיסק.
לפי תיאורך, כנראה והינך הולך לא ישר עם האגן והגב, כך שהינך מפעיל יותר לחץ על צד שמאל ומכאן גם הדיסק שבקע יותר שמאלה.
לפני ניתוח, יש לוודא כי ניתנו כל האופציות הטיפוליות הקיימות, כי אין חזרה מניתוח, וגם, יש צלקת שאנו וגם המנתח, לא יודעים איך היא תתאחה ואם היא תגרום להיצרות העצב בגב.
כדאי לפנות לד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק/תיבדוק אותך כולל השרירים והמבנה, יאבחנו בצורה מושלמת את כל הליקויים בתפקוד הגב ועמוד השדרה שלך ויציעו לך תוכנית טיפול.
התוכנית עשוייה לכלול מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות, מתיחות, שילוב טיפול עם מטפלים בדיקור סיני להורדת דלקת ושחרור שרירים וכן עם פילאטיס לחזק לך את שרירי האגן והגב שהחוליות והדיסקים יהיו יציבים יותר,
אם הנך מתחת לגיל 18, יש ליידע את ההורים ולהיוועץ עימם בקשר לתשובתינו עקב אחריותם האישית עליך עד גיל 18,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
נטע28/01/2010תודה רבה על התשובה המהירה
אורטופד מומחה אמר לי שאם יש לי כאבים יותר מחצי שנה הרפואה האלטרנטיבית לא תעזור לי
וככל שמושכים זמן יש סיכוי שהניתוח לא יצליח, נכון או לא נכון
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאם יש לי כאבים יותר מחצי שנה
ד``ר עופר ברוך28/01/2010נטע שלום,
לגבי השורה הראשונה הרי שזה פשוט לא נבון להצהיר דבר אשר איננו בקיא בו ולגבי השורה השניה, הרי אם יהיה ניוון והיסתיידות של כרית הדיסק הפגועה, יהיה לו קשה יותר לנתח ולנקות את האזור הלוחץ אך למה לחכות לעבודת ניחוש?
הרי עדיין לא נבדקת אצל ד"ר לכירופרקטיקה ולא טופלת בתוכנית משולבת תרגילי מתיחה, חיזוק ושיקום אז למה לחשוב שרופא כזה או אחר הוא היודע-כל?
יתכן באמת כי ימצא בבדיקה הכירופרקטית שיש לך גמישות יתר והאיזון והטיפול הכירופרקטי איננו מחזיק מעמד תחת עומסי החיים או כח הכבידה אך אלו, נמצאים במיקרי טיפול נדירים וקיצוניים למדי. או זא יהיה אולי נכון לבצע הידרוטרפיה ושיקום איטי יותר ואם אלו לא צלחו, אז יש מקום לשקול התערבות פולשנית וגם כאן, ישנן מגוון שיטות התערבות אך כולן צריכות לבוא לאחר הנאמר לעיל,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)