מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים שנתייםדביר02/03/2010
לצוות שלום רב,שושן פורים שמח.במשך שנתיים אני פוקד את עצמי במסדורנות הפיזוטרפיה לבין האורטופד.הוא לא היה מוכן לתת לי לבצע סי טי ולא אמ אר איי. בפיזוטרפיה לא מטפלים בי כראות כי אין אבחנה ממש נכונה,הוא אבחן על סמך מישוש הצוואר והגב,בדיקה פיזית ולפי רנטגן של החוליות .והגיע להבחנה של דלקת וקרע בגיד,ללא צילום,לכן בפיזוטרפיה ומציעים לי דיקור סיני על הבעיה שיש לי עם הצוואר והגב.רק לאחרונה האורטופד הפנה אותי סוף סוף לאמר איי.אני דיי בטוח שיראו משהו אבל איך אוכאל לדעת אם זה כתוצאה מכל הסחבת ......,הרי ההתחלה היתה אחרת.האם יש אפשרות במידה וכן יגלו משהו.לפנות לדרגה מעל האורטופד ,זאת אומרת להטיף לו ? הסבל שנגרם לי לא שווה את היחס שהוא עשה לי.ולא את הסחבת.אולי נגרם נזק בלתי הפיך.
יש לי חודש עד לאמ אר איי.בפיזוטרפיה אמרו לי שאין טעם שאגיע אלייהם כי הם לא יודעים במה לטפל בכתף או בצוואר ועל איזה אבחנה.הכאבים שאני סובל מהם כבר שנתיים בכתף,זרוע שמאל,חיבור הכתף,כל הזרוע והיד שמאל.צוואר חלק שמאלי והשכמה שמאל.בשנה האחרונה עבר לי גם כאבים לגב התחתון.היו לי זרמים והיו גם מצבים של מעין שיתוק של היד שמאל.ברגע שנוגעים לי בצוואר מיד יש לי זרמים וכאבים בכל האזור השמאלי.לכן רופא ספורט טרפיס חשד שזה משהו עצבי שקשור בצוואר .ולא דלקות כמו שיש לי ,וזה כבר הפך לי לכרוני.ואני מאד מאד מאד רוצה כבר להיות מאחורי זה.מה כדאי לעשות כעת? והאם יש מצב שזה כן דלקת בכתף וקרע בגיד במשך שנתיים ללא הטבה? ואולי זה כן עיצבי לפי מה שרשמתי.
בתודה אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאורך שנתיים
ד``ר עופר ברוך04/03/2010אייל שלום,
הנך מציג מספר בעיות ויש להתייחס אליהן בנפרד.
צורת ואופן הטיפול בך על ידי אורטופד הקופה - יש לפנות לנציגת תלונות הציבור בקופה שלך או לאחראית על קופות החולים במשרד הבריאות - חפש אותם באתרים שלהם
לגבי הכאבים, קח טופס 17 מרופא המשפחה שלך למרפאת כאב באחד מבתי החולים הממשלתיים ושם כבר יבדקו ויכוונו את קופת החולים שלך לביצוע כל הבדיקות הדרושות. עם הבדיקות, פנה לד"ר לכירופרקטיקה על מנת לעבוד במקביל איתם לשיפור המהיר והבטוח ביותר,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)