emg

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• emg
    ירון
    04/03/2010

שלום לאחר בדיקת emg מה אומר הסיכום הבא:
    תשובות f תקינות.
    H REFLEX התקבל ארוך מימיןI.
    לסיכום:רדיקולופטיה בגובה c6-7 מימין.
    c5 בדרגה קלה באותו צד.
    הגעצי עקב בירור רפואי עם חוסר יציבות נטייה ליפול לאחור אשמח לתשובה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    emg

הוספת תגובה

• בעיית יציבות

ד``ר עופר ברוך
    04/03/2010

ירון שלום,
    אנו לא אמורים להחליף את הסבריו של הרופא ששלח אותך ל EMG אך תוצאותיו מאמתות את שחשבנו ויש לך לחץ רציני בתעלת השדרה ומוצאי העצבים C5-6-7 ולכן, ממליץ כאמור לפנות לד"ר לכירופרקטיקה בהקדם, רצוי אחד שמתמחה בשיקום כאמור,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית יציבות

ד``ר עופר ברוך
    14/03/2010

ירון שלום,
    הבדיקות שצירפתה אכן מראות שאין נזק עצבי לעצבי הגב היורדים לרגליים אך עדיין זה איננו שולל מעורבות לחץ צווארי הלוחץ ומשפיע גם למטה וכן לידיים.
    במקום לרוץ לעוד ועוד בדיקות, גש לכירופרקט לקבל אבחנות ראשוניות, שלב תרגילים במקביל לטיפול לפי הנחיית הכירופרקט ונראה איך הנך מתקדם.
    לעיתים קרובות הטיפול הכלל שילדי הכירופרקטי גורם לפעולה תקינה יותר ומשחרר לחץ בתוך תעלת השדרה וכן מפחית דלקתיות והקרנת כאב. גם אי היציבות תושפע בודאי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק

ירון
    17/03/2010

היי ד"ר

תודה על התשובות התגלו לי בלט דיסק ב c4-5 .

האם בעקבות עבודתי עם חומרים ומשקלים אני יכול לחזור לעבודה או שעדיף שרופא תעסוקתי יתן לי הגבלות?ואם כן מי יכול לתת לי מכתב המלצה לרופא תעסוקתי?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי יכול לתת לי מכתב

ד``ר עופר ברוך
    18/03/2010

ירון שלום,
    זאת היא תשובה אחרונה לנושא.
    יש לך את מירב האינפורמציה ועליך להחליט אם הינך מטפל במה שמפריע לך או לא.
    יש לגשת לד"ר מקצועי שיאבחן את מכלול הגורמים לפגיעות הדיסק ולאחר האבחנות, יתחיל לשלב טכניקות טיפול ורק אז...רק אז... ניגשים לנושא הרופא התעסוקתי כאשר רואים איך מצבך מתקדם בעזרת הטיפולים, המתיחות, החיזוק והמניעה,
    בהצלחה וגש להיבדק לטפל כאמור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו