קליקים ממכרים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים ממכרים בגב
    יעל
    10/03/2010

שלום,קוראים לי גלי ואני בת 14 וחצי.
    מבנה גופי הוא רזה ואני גבוהה.
    צורת הגב שלי היא בצורת S.
    אני מאוד אוהבת כאשר אני שוכבת על הבטן ואימי לוחצת לי על גב,בעיקר באיזור הצלעות,ואז יוצאים קליקים וזה משחרר.
    הבעיה היא שאני עושה את זה כל יום! אני חוששת שבעתיד הדבר יעשה לי כאבים בלתי הפיכים... :(

חשוב לי לציין,ששיחקתי כדורסל המון שנים,וכדורסל זהו ספורט מאד אגרסיבי,הכולל קפיצות גדולות ולפעמים נחיתות לא כ''כ טובות .. ניראלי שיש קשר בדבר, הייתכן ?
    אפשר להגיד שאני מכורה לקליקים בגב,אבל גם אחרי הקליקים כואב לי הגב,באיזור הגב התחתון והצלעות.

עכשיו,השאלה שלי היא כזו,במקום שאימי תעשה לי קליקים,שאולי הם לא בריאים ואולי היא עושה אותם באיזור לא מתאים ,בקיצור,אין לה את הידע הזה,אז אם אני אלך לכירופרקט זה יעזור לי? ישחרר לי ולא אצטרך לעשות קנאקים לבד ? לא יודעת למה,אבל אני נורא רוצה שמישהו מיקצועי יעשה לי קליקים בגב..

אשמח לתשובה וסליחה על המגילה...
    תודה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים ממכרים בגב

הוספת תגובה

• קליקים ממכרים בגב

ד``ר עופר ברוך
    14/03/2010

גלי שלום,
    את בהחלט נערה חכמה ובעלת אינטואיציות כי ביצוע הקליקים אמנם נותן הרגשת שחרור מיידית ונעימה עקב הפעלת חיישני מגע נוירולוגיים בשרירים ובמיפרקי החוליות אשר גם משחררים שרירים וגם עקב תופעת הוואקום שיצר הלחץ המשתחרר בתוך המיפרקים בועיות גז נייטרוס (גז הצחוק).
    כל הקליקים לא מיישרים אותך כי אם משחררים חוליות מקומית ואז את קמה וממשיכה ללכת, כנראה עקום באגן וברגליים דבר הגורם לחזרת הבעייה בגב.
    אנא הראי תשובה זאת להורייך וגשו יחד לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב אליכם לבדיקה וייעוץ מסודר כאמור.
    בהצלחה וחופש פסח שמח במיוחד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו