כאבים בגב תחתון המקרינים לרגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב תחתון המקרינים לרגל שמאל
    ראם
    28/03/2010

לאחר הרמת משא כבד בעבודה,כאבים חזקים בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל,בביקור אצל אורוטופד הופניתי לצילום .c.t שאושש את חשדי שיש לי פריצת דיסק כמו שכתוב"מדגים בקע דיסק גדול ל5 1o עם נטיה שמאלה---מסביר את הכאבים הסיאטיים משמאל ,קיבלתי כדורים,פיזיוטרפיה וזריקה אפידורלית ושאלתי כיצד ניתן לרפא אם בכלל פריצת דיסק כזו?רצוי לא בניתוח,האם כירופרקט יכול לעזור ? האם זה כלול בביטוח הבריאות(מכבי מגן זהב+כסף)או שצריכים רפואה פרטית
    אשמח לשמוע פרטים בהקדם---
    תודה וחג שמח וכשר
    ראם---0522679951

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגב תחתון המקרינים לרגל שמאל

ד``ר עופר ברוך
    01/04/2010

ראם שלום,
    תודה על הפניה וחבל שהינך סובל הרבה זמן ללא מענה אבחנתי וטיפולי נאות.
    ממצאי ההדמיה חייבים להיות מקושרים בבדיקות שלנו (וגם של הרופאים) לממצאי הבדיקות ולתלונותיך, במיוחד אם הן נמשכות הרבה זמן.
    יתכן מאוד כי הלכתה עם אגן הנוטה לשמאל לפני ההרמה של המשא הכבד ולפיכך הדיסק בין החוליות התחתונות L5-S1 נדחף שמאלה וייצר בקע שלוחץ לכיוון שמאל ואתה מרגיש את הכאבים ברגל השמאלית. הנך חייב בכל מקרה ללכת להיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה וכן לקבל טיפול איזון ויישור הגב והחוליות מד"ר לכירופרקטיקה כולל מתיחות כירופרקטיות מיוחדות על מיטת מתיחה מיוחדת אשר "שואבות" בתנועות וואקום את הדיסק הבקוע פנימה.
    לצערנו, עדיין לא נכלל מקצוע הכירופרקטיקה בסל הבריאות ולכן הוא ניתן באופן פרטי אך בעקבות מעבר חוק הכירופרקטיקה בכנסת בחודש שעבר, יתכן וכבר בשנה הבאה הוא יכלל.
    בכל מקרה, אל תמתין וגש להיבדק ולקבל טיפול.
    אם הנך מעוניין, אנא ציין כאן היכן אתה גר (איזור/עיר) ונשלח לך כאן את רשימת הכירופרקטים המורשים לבחירתך באזור הקרוב אליך,
    לבריאות וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק ב-3 חוליות

חלי
    01/04/2010

צהריים טובים
    כחודש ימים אני סובלת מכאבי גב חזקים המקרינים לרגל ימין במשך כל התקופה הזאת הייתי אצל רופא אורטופד פעם בשבוע מפניי שהתרופות לא עזרו .הרופא הפנה אותי לסיטי וראו שיש לי פריצה ב-3 חוליויתL3 L4 L5 מאז הייתי במיון ושם נתנו לי זרקת וולטרן+מורפיום נוזלי במזרק קטן למרות שהכאב לא עבר שוחררתי הביתה אים מרשם של אטופאן -600 מ,ג פעמים ביום +אסיבל לפני השינה ולקבוע טור לאורטופד גב .ולעמש מאז עבר שבוע ועדיין יש לי התקפי כאבים חזקים מאוד מהגב בצד ימין שממשיך לכיוון הרגל הכאב מגיע בזמן המידה או הליכה וכשאני מנסה להסתובב במיטה .רציתי לציין שאני משלבת גם רפואה של דיקור סיני.צר לי לומר לך אבל אני מיואשת מחוסר הוודאות שאני נמצאת ...וכל טיפול שאני צריכה לקבוע טור אליו צריך לחכות חודשים שלושה .
    עיזרו לי בבקשה אני בחורה בת 36 אמא לשלושה ילדים ורוצה לחזור לתפקוד היום יומי ולא מצליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריצת דיסק ב-3 חוליות

ד``ר עופר ברוך
    01/04/2010

חלי שלום,
    תודה על הפירוט ונראה באמת כי ישנה בעיה מורכבת כולל כנראה גמישות יתר המוסיפה ללחץ הדיסקים על העצבים בגב התחתון.
    הנך עושה את מירב המאמצים הטיפוליים אך נחוצה לך בדיקה כירופרקטית של מנח ומבנה החוליות והאגן אשר כנראה נמצאים לא ישרים וגורמים לדיסקים להידחף לימין ולהקרין לרגל.
    הייתי ממליץ לפנות לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך אשר יש לו מיטת מתיחה כירופרקטית.
    לאחר הבדיקות והאבחונים הכירופרקטיים, הוא או היא יוכלו ליישר לך את האגן והחוליות ולמתוח לך את הגב בצורה עדינה ומיוחדת אשר תגרום לכריות הדיסק להישאב פנימה לאט לאט, זהו לא תהליך של קסם אך תוך שבוע-שבועיים את אמורה להרגיש הקלה משמעותית במקביל לטיפול התרופתי ולדיקור הסיני.
    אנא צייני באם הנך רוצה את רשימת הכירופרקטים הקרובים לאיזור / עיר מגורייך ונעלה אותם כאן לבחירתך.
    בהצלחה עם פחות כאבים, תפקוד יותר טוב וחג יותר שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו