מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליקים בחזהאורן10/04/2010
גם לי יש בעיה של קנקים בחזה, הם לא בדיוק נובעים ממה שהאיש השני אמר, אני לוקחת נשימות עמוקות ואז יש לי קליקים.
לפני חודש וחצי, חודשיים התחילו לי קליקים בחזה (באזור שבין הצלעות בחלק בעליון, יותר מתחת לצוואר), הלכתי לרופא והוא אמר שזה נובע מהסכוס שבין עצמות הבריח לריאות, ושזה לא בדיוק נפוץ בגילי (אני בת 14) אבל זה יעבור.
ובינתיים זה לא עובר לי, לאחר כמה זמן אחרי שהייתי אצל הרופא התחילו לי גם כאבים חזקים בחזה שעברו יחסית מהר, אבל עם הזמן זה נשאר ומאוד כואב לי, יותר בצד השמאלי.
מה לעשות? אני סובלת מכאבים חזקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשור לקודם
אורן10/04/2010שכחתי לציין שגם עשיתי בדיקות דם והיה חלק שלא היה בסוגריים והרופא שלי אמר שזה הגיוני (הייתי מקוררת באותו זמן וחיוורת אז הוא שלח אותי לבדיקות דם), זה נקרא monocytes הוא אמר שזה קשור ליצור כדוריות הדם הלבנות, ובגלל שאני חולה אז המערכת החיסונית עובדת כמו שצריך,
יש לזה קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליקים בחזה
ד``ר עופר ברוך12/04/2010אורן שלום ותודה על הפירוט הבוגר.
למרות הכל, כדאי ורצוי שהורייך יהיו בתמונה לשאלות ותשובות אלו.
לגבי שאלתך השניה, לא נראה כי יש קשר בין תחושות הכאב שלך להתגברות המונוציטים שקוראת בזמן דלקת מסויימת או כניסת נגיף זר דרך הריאות וקנה הנשימה. זאת היא תגובה חיסונית טבעית של גופך המייצרת תאים מיוחדים (מונוציטים) להילחם בנגיף הזר.
לגבי שאלתך הראשונה, אזי בתחומי מבנה השלד ותפקודו פונים קודם כל לד"ר לכירופרקטיקה העובד מקצועית מקביל לרופא או לאורטופד.
מבלי לבדוק אות מסתמנת האפשרות כי הגב העליון שלך כנראה לא מתפקד נכון מבחינת יציבה ומבנה הגורמים ללחץ באיזור הבריח ולקשיחותו. הלחץ והקשיחות נתקלים ברצונך לבצע תנועות מסויימות עם הידיים ואז מיפרק הבריח משמיע קליקים כדרך של נסיון להעביר תנועה דרך חלקים שהם תפוסים או יוצרים אולי עקמת בגב העליון.
חשוב מאוד לפנות בהקדם לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה הקרוב אליכם.
אנא העבירי תשובתנו להורייך ואם תרצו, נשלח אליכם בפורום זה את רשימת כלל הכירופרקטים המורשים באיזור או עיר מגוריכם,
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
אורן12/04/2010תודה על העזרה :) אני אפנה ד"ר לכירופרקטיקה, אך תוכל לתת לי רשימה של רופאים שמתמחים בתחום באזור יבנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירופרקטים מאזור יבנה
ד``ר עופר ברוך12/04/2010אורן שלום,
מצורפת הרשימה
כירופרקטורים במרכז לרפואה משולבת, בית החולים אסף הרופא, צריפין:
ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS, זימון לפי תור מראש 08-9779931
ד"ר מוריץ יואב, כירופרקט ודיקור סיני IMS
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS – עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818
ד"ר געש יובל, כירופרקט – ארז 308, מושב גאליה ליד רחובות - 08-9319149
ד"ר מץ עודד, כירופרקט – הרצל 63, ראשל"צ – 03-9642698,
ד"ר צווינגל גדי, כירופרקט – מרכז רפואי קרית סביונים, משה דיין 3, יהוד – 03-5368787,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – בית הרופאים, מנוחה ונחלה 18, רחובות - 08-9459824
ד"ר שיין בוב, כירופרקט מומחה בשיקום/ספורט - משה שרת 9, חולון – 03-5587337,
ד"ר שרייר אבי, כירופרקט - מגדל היובל, עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)