כירופרקטיקה כטיפול למותן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כירופרקטיקה כטיפול למותן
    מיקי
    14/04/2010

לפני חצי שנה הייתה לי דלקת בצד אחד של האגן, אחרי שנים של אימונים ללא בעיות. אני בת 24 ותמיד הייתי אנרגטית ובריאה, מאז הדלקת צד זה של האגן לא חזר לעצמו למרות פיזטרפיה וכדורים, יש מעיין תחושה כאילו לחץ ותחושה כאילו המקום תפוס כל הזמן
    הומלץ לי ללכת לכירופרקט ואני מאוד חוששת... האם יכול להיות מצב שכירופרק יפגע או יחמיר את מצבי. אודה למידע בנושא
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כירופרקטיקה כטיפול למותן

הוספת תגובה

• האם יתכן שכירופרקט יחמיר כאב אגן

ד``ר עופר ברוך
    14/04/2010

מיקי שלום,
    ד"ר לכירופרקטיקה לומד ומוכשר רבות בתחום עמוד השדרה והשלד ובאמתחתו יכולות אבחון רבות לרבות שיקלול ממצאי צילומי רנטגן או הדמיה בבדיקותיו ולכן הוא מקביל ביכולתיו או אפילו יסודי יותר בהשוואה לרופא או אורטופד כי הד"ר לכירופרקטיקה גם מטפל ומשקם את המטופל ולא רק בודק.
    במכלול ההכשרה הכירופרקטית לאורך 7 השנים כלולה גם הפיזיוטרפיה ולכן כדאי קודם כל לפנות לבדיקה ולאבחון הכירופרקטי.
    יתכן כי יש לך שינוי גנטי/מולד במבנה החוליה האחרונה או עצם העצה וזה בהחלט מרכיב בחשיבת הכירופרקט בתהליך האבחון ןקביעת טכניקות הטיפול (יש יותר מעשרים טכניקות כירופרקטיות).
    שינוי מולד יכול לגרום לך לעבוד באופן לא סימטרי ואז ללחץ וכאבים. גם שריר מקוצר או כרית דיסק רכה יכולות להפריע.
    היינו ממליצים לך ללכת בכיוון האבחון ובחירת הטכניקות טיפול הכירופרקטיות המתאימות לך.
    אם תרצי, נעלה כאן את רשימת הכירופרקטים המורשים באיזור/עיר מגורייך
    בהצלחה ואל חשש, רק תדעי לתקשר עם הד"ר לכירופרקטיקה לגבי חששותיך או הסיפורים ששמעת לפני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה חוזרת ומפורטת יותר

ד``ר עופר ברוך
    16/05/2010

מיקי שלום,
    אני חוזר על תשובתי הקודמת, כי כנראה הטכניקה/ות העכשוויות אינן מקדמות אותך.
    יתכן כי יש לך שינוי גנטי/מולד במבנה החוליה האחרונה או עצם העצה וזה בהחלט מרכיב בחשיבת הכירופרקט בתהליך האבחון ןקביעת טכניקות הטיפול (יש יותר מעשרים טכניקות כירופרקטיות).
    שינוי מולד יכול לגרום לך לעבוד באופן לא סימטרי ואז ללחץ וכאבים. גם שריר מקוצר או כרית דיסק רכה יכולות להפריע.
    היינו ממליצים לך ללכת בכיוון האבחון על ידי אחד מהכירופרקטים המומחים ובחירת הטכניקות טיפול הכירופרקטיות המתאימות לך כחוות דעת שניה.
    כמוכן, כדאי לבחון את אופן עבודתך/ישיבתך/יציבת השינה או הישיבה במנוחה או בבילוי על מנת לשלול גורמים תורמים נוספים לתהליך הדלקתי
    אם תרצי, נעלה כאן את רשימת הכירופרקטים המורשים באיזור/עיר מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו