מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קביעה מעורפלת של אורטופדאנסטסיה15/04/2010
"יש לך דלקת בגב התחתון ובברכיים (באחת הרצועות)".
קביעה שעלתה 800 ש"ח...
אמר לי לעשות פיזיותרפיה (במכשיר טנס, מכשיר עם אלקטרודות חשמליות). רשם לי אתופן, ולשים קרח למשך עשר דק' פעמיים ביום.
אני לא מבינה מה הקביעה הזאת אומרת בכלל.. אבל בשנה שיש לי כאבי ברכיים לא קיבלתי שום תשובה אחרת.
טיפולים של כירופרקטור יכולים לעזור? כי אבא שלי מתעקש לקחת אותי היום ואני מפחדת שזה ייצור לי נזק... מסיבה לא ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגב התחתון ובברכיים (ברצועה)
ד``ר עופר ברוך15/04/2010אנסטסיה ואבא שלום,
המשפט שנאמר לך איננו אבחנה מוגדרת וסביר מאוד,.... אם לא היתה לך טראומה או נפילה או מתיחת רגל פתאומית....שאת הולכת עם אגן לא ישר המשפיע על אורכי הרגליים שלך.
סביר מאוד מנסיוננו המקצועי והאבחנתי כי עקב כך, רגל אחת סובלת יותר עומס בעמידה והליכה ולכן - אולי - הרצועה נמתחת וכואבת.
לא רק אלו, כי גם העובדה כי נטיית האגן גם גורמת לחוליות הגב התחתון לקבל קשת לימין או לשמאל ואז כיווץ שרירים וחיכוך מיפרקי החוליות ואז ההגדרה האורטופדית העממית ביותר היא כפי שנאמר לך: דלקת בגב התחתון ובברכיים.
כדאי ורצוי מאוד ללכת להיבדק ולקבל איבחון מדוייק של ד"ר לכירופרקטיקה ולטפל במקביל אצל הכירופרקט שיישר וישחרר אותך כפי שמקבל חלק גדול באוכלוסיה וכל זאת... במקביל לטיפול האורטופדי שניתן לך. כמו ברפואה גם בכירופרקטיקה יש כירופרקט רגיל ויש כירופרקט מומחה שלמד עוד שלוש שנים נוספות מעבר ל7 הרגילות לתואר ד"ר לכירופרקטיקה.
את כבר תדעי ותרגישי בעצמך מי יעיל וטוב יותר עבורך.
אם תרצו לקבל את רשימת הכירופרקטים המורשים (רגילים/מומחים) בעיר/איזור מגוריכם אנא ציינו זאת כאן ונשלח לכם לבחירתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)