פריצת דיסק התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק התנהגות
    ח.מ ת"א
    20/04/2010

יש לי פריצת דיסק מותנית לאחר תלונות מרובות שיש לי כאבים בעמוד שידרה צוארי(עברתי תאונת דרכים לפני 3.5 שנים) נשלחתי לטיפול בפזוטרפיה בקופ"ח אני עדין מטפל
    אני פעיל ספוטיבית (כדורגל באולינג הליכות)
    ואכן יש לי מיחושים ברגל ימין מאוד מציקים
    האם אני צריך להפסיק את פעילות הספורט שציינתי?
    אגב כאבים כתוצאה מפריצת דיסק התחילו כשבוע לאחר הגילוי אבל הכאבים עדין לא מגבילים במיוחד

תודה
    ח.מ ת"א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק התנהגות

הוספת תגובה

• האם אני צריך להפסיק את פעילות ספורט

ד``ר עופר ברוך
    21/04/2010

שלום לפונה,
    לפי תיאורך, הינך הולך כנראה לא מאוזן ולא ישר במנח האגן, המותנית, הגב העליון והצוואר כתוצאה מהתאונה ותהליכי פיצוי יציבה אשר מתבצע בכולנו באופן אוטומטי כל רגע ורגע.
    אם אתה מבצע הליכה או באולינג ובמיוחד כדורגל, אתה מנציח פעולה לא תקינה של השלד שלך ובמיוחד של עמוד השדרה התחתון והצווארי.
    בפיזיוטרפיה יש אפשרות טיפול אך היא מוגבלת ביחס לאפשרויות וליכולות מקצוע הכירופרקטיקה אשר לידיעתך, כולל בתוכו ובהכשרת 7 השנים של הד"ר לכירופרקטיקה את הפיזיוטרפיה.
    לכן, גם תוצאות האבחון הנכון וגם התוצאות הטיפוליות הן בהתאם ומצורף סקר אובייקטיבי עדכני משנה שעברה.
    אנא גש לאבחון וטיפול מסודר אשר יאפשר לך גם לשלב במקביל לו או בתוכו את הפיזיוטרפיה והימנע מהספורט שציינתה למעט שחיה עד לאחר האיזון והטיפול הכירופרקטי על מגוון הטכניקות שלו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו