כאבים כרוניים בעורף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כרוניים בעורף
    ארז
    25/04/2010

כאשר בנוסף יש הקרנה גם לגב העליון מתחת לעורף.
    יש לי את הצוואר התפוס כבר במשך 7 חודשים. ניסתי הכל- עיסויים.פיזיוטרפיה. הורדה במשקל ושום דבר לא עזר. הכאבים והקשיון בלתי נסבלים.
    אני עובד ליד המחשב כמעט 8 עד9 שעות ביום וזה הפרנסה שלי
    עליי לציין שזה היה תפוס בצורה קשה. כאשר ממש הרגשתי כאילו זה אבן מאחורה.
    הדבר היחיד ששיפר זה היה התחלת טיפול אצל כירופרקט. שעקב הטיפולים אצלו העורף התרכך יותר ונהיה פחות קשה ויותר גמיש. והגיע למצב שכמעט הכאבים נעלמו. אך לצערי בחודש האחרון זה שוב התגבר אך כמובן לא משתווה לכאבים ולקשיון שהיה לי עוד לפני שהיה לפני שהלכתי לכירופרקט.
    כמה טיפולים בדרך כלל צריך לעשות אצל הכירופרקט עד שזה ייעלם העורף התפוס. כי זה מקשה עליי בצורה חזקה את החיים. זה פשוט משבש לי את היום יום.
    בדיקת מיפוי עצמות לא מצאה שום בעיה בעורף.

שוב כמו שאמרתי אין ספק שהכירופרקט הקל כמעט בחצי את הקשיון והכאבים וזה הדבר היחיד שעזר..
    אך עדיין לא פתר את הבעיה.
    אבקש לדעת מה הבעיה שיש לי.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים כרוניים בעורף

הוספת תגובה

• כאבים כרוניים בעורף

ד``ר עופר ברוך
    26/04/2010

ארז שלום,
    קשה לקבוע מרחוק ורק לפי תיאורך מה "יש" לך או יותר נכון מהי האבחנה הכירופרקטית שקיבלתה וזהו תפקידך לשאול את הד"ר לכירופרקטיקה שמטפל/ת בך.
    לפי סיפורך, יתכן ויש לך מיפרקי חוליות לא סימטרייים אשר גורמים להפרעת תנועת החוליות ולתפיסת הצוואר,
    או...
    שיתכן גם שהינך עובד בתנוחת עבודה/ישיבה שפופה או לקוייה (ארגונומיה לקוייה) כאשר צג המחשב לא בגובה הנכון למבנה גופך וצווארך או שהצג נמצא בצד השולחן כך שצווארך מסובב כל הזמן אליו עד כדי התקבעות מיפרקי החוליות ושרירי הצוואר,
    או...
    שהינך עובד במתח נפשי אדיר של ציפיות הממומנים עליך או צורך קיום הפרנסה אשר גורמים למתח נפשי זה לזלוג גם אל שרירי הצוואר והשכמות,
    או...
    שהינך ישן בתנוחה לא נכונה כגון עם כרית לא מותאמת אישית לך, או בכלל ללא כרית או שהינך ישן על הבטן או שהינך ישן פחות מ 6 שעות בלילה,
    לסיכום, כל אלו הם גורמי סיכון לתפיסה צווארית ועליך להיוועץ עם הכירופרקט המטפל שלך והוא/היא יכוונו וינחו אותך נכונה,
    לבריאות ובהצלחה בטיפול וכן... בתחזוקה הכירופרקטית בהמשך חייך בתדירות שמשתנה בהתאם לעומס העבודה והחיים על עמוד שדרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו