טיפול ללא שינוי בכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ללא שינוי בכאב
    רונן
    03/05/2010

שלום, אני בגיל 38, אני מטופל כ- 13 טיפולים אצל כירופרקטור מוסמך הרשום באגודה הישראלית.
    בעייתי היא כאב גב תחתון וצוואר תפוס. למרבה הצער, איני מרגיש שום שינוי בכאבים, איני מסוגל לעסוק בספורט כפי שתמיד עסקתי. כל פעילות ספורטיבית מינימלית כמו הליכה או ריצה גורמת לגב ולאגן להיתפס עוד יותר והכאבים מוגברים, שלא לדבר על כפיפות בטן. אפילו בימים של מנוחה פתאום יש הגברת הכאבים, במיוחד בבוקר.
    האם זה הגיוני שאחרי 13 טיפולים אין שינוי והרופא אינו רוצה לשנות את שיטת הטיפול? האם רצוי לנסות כירופרקטור אחר? או שזה סביר ועליי להתאזר בסבלנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ללא שינוי בכאב

הוספת תגובה

• אין שינוי בתחושות לאורך הטפולים

ד``ר עופר ברוך
    04/05/2010

רונן שלום,
    הנך שואל שאלות חשובות וחכמות מאוד אך חסרים לי פרטי האבחנות שקיבלתה וההיסטוריה הרפואית של פציעותיך או היסטוריה גנטית של הוריך אשר יכול ותרמו למצבך.
    בכל אופן, כל ד"ר לכירופרקטיקה לומד בהכשרתו לבצע הערכה ובדיקת אבחנות חוזרת מידי מספר טיפולים ובמיוחד אם אין שינוי בממצאי הבדיקות החוזרות כל טיפול וטיפול כולל תחושותיך שהינן סובייקטיביות.
    אנא נסה בשנית לפנות לכירופרקט המטפל בצורה אסרטיבית ואינטלקטואלית ושאל אותו מה לדעתו ולממצאיו האבחנה/ות שלך ומה ניתן לשלב/להוסיף על הטיפול שהוא מציע אם על ידו בהוספת טכניקות טיפול כירופרקטיות נוספות או שילוב מקצועות בריאות נוספים.
    בכל מקצוע בריאות אם אין שינוי או יש שאלה עצמית לגבי נחיצות/יעילות הטיפול ניתן תמיד לפנות לחוו"ד שניה של בעל מקצוע מומחה וישנם מספר כאלו כירופרקטים מומחים בישראל אשר למדו מספר שנים נוספות בתחומי המומחיות השונים בכירופרקטיקה לאחר סיום הדוקטורט,
    בהצלחה ואל תוותר לזכותך לדעת, להבין וגם להישתפר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו