מיואש-מחפש מידע על כאבי אגן ופין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש-מחפש מידע על כאבי אגן ופין
    שמואל
    09/05/2010

שלום רב,
    שמי שמואל, בן 35, ומזה שנה וחצי אני סובל מכאבים באיזור המפשעה השמאלית, שמחמירים בזמן פליטת זרע ופעילויות גופניות מסוימות (ריצה, מתיחות, יוגה וכו'). גם ישיבה בזוית קהה מדי של הגוף מעוררת כאבים.
    לרוב זה מתבטא בתחושת שריפה באיזור הפין,האשכים ומרכז האגן, ולפעמים גם בכאבים במפשעה השמאלית (באיזור האינגואינל ליגמנט), שלא מופיעים מיד לאחר תנועה מסוימת, אלא לאחר זמן מסוים.
    הכאבים באים והולכים, אך נשארים לפרקי זמן ארוכים של כמה שעות, לפעמים ימים.
    ראיתי יותר מ-15 רופאים קונבציונליים, כולל אורולוגים, כירורגים ואורטופדים - כולם שוללים משהו מתחום המקצוע שלהם.
    צילומי סי טי וMRI לא העלו דבר.
    ישנם טיפולים שהקלו במעט את המצב, אך לתקופה קצרה בלבד (אוסטיאופתיה וקצת פיזותרפיה שכללה לחיצה על חוליות בעמ"ש התחתון)
    אני בטוח שזה משהו מכני לגמרי הקשור לאגן או לעמוד השדרה אך לא מצליחים לעלות על מה זה.
    לדעתי יש שם משהו שמפעיל לחץ על מערכת המין (על העיצבוב או על משהו מהרקמות הרכות), וזה מאד מגביל את חיי - אני לא יכול לקיים יחסי מין, מוגבל מאד בפעילות גופנית, וחווה כאב לפרקי זמן ארוכים במשך היום.
    אשמח לכל בדל של מידע או כיוון לבירור רפואי וטיפול.
    המון תודה,
    שמואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים שורפים במפשעה, פין ואשכים

ד``ר עופר ברוך
    10/05/2010

שמואל שלום,
    תודה והערכה רבה לפירוט ולכנות.
    יש להבדיל בין שתי אפשרויות כגורמות לכאב:
    כאב אורגני , כלומר מכיוון צינור הזרע, הידוע כיכול להיכנס לכיווץ ופיתול בתנועות גוף/ כפיפות/ישיבה רבה או פיתול. כאב זה גם יגרום לנפיחות זמנית באיזור מעל האינגווינאל ליגאמנט ויהיה רגיש למגע/לחץ קל כאשר פיתול צינור הזרע נגרם או מתרחש,
    הסיבה השניה מתחלקת לשתי אפשרויות:

הראשונה, כאב ממקור שריר הבטן האלכסוני, אבדומינאל אובליק אשר נובע מהפניית כאב מקשר טריגר פוינט שנוצר עקב יציבה לקוייה או התעמלות או פעילות ספורט מאומצת בפיתול הגוף כגון זריקת כדור יד/טניס וכו' או עבודה בפיתול הגוף כגון הליכה בתוך ערוגות פרחים צרות בתוך חממה,

השניה, כאב מקרין ממקור חולייתי/עצבי וזה קשור למנח החוליות ויציבת הגב התחתון והעליון, כלומר אפשרות של פיתול או עקמת באיזור המעבר בין הגב העליון לתחתון בחוליות T11-12-L1-L2,

בקיצור, יש לבחון את מגוון האפשרויות ויתכן שהרופאים לא מצאו כלום, כי הבדיקה נערכה במצב רגיעה ולא תוך כדי פיתול הגוף או שפשוט, לא הכרתה את יכולות האבחון וסוגי הטיפול הכירופרקטי הקיימים היום,
    אנא פנה לד"ר לכירופרקטיקה, עדיף לבעייתך להתחיל עם אבחון מורכב של אחד מהכירופרקטים המומחים, ויש מספר מהם בישראל,
    אם תרצה ולפי בקשתך בלבד, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת הכירופרקטים הקרובים לאיזור/עיר מגוריך לבחירתך,
    אל תוותר והמשך בבירור עד לפתרון! , בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן כן! אני אשמח להפניה, אבל...

שמואל
    10/05/2010

שלום ד"ר!
    ראשית תודה על התשובה המהירה והמעמיקה שלך - זה לא מובן מאליו ואני מודה לך מאד - גם על המידע וגם על העידוד.
    אני אשמח לקבל הפניה לאבחון מורכב של מומחה כירופרקט, השאלה שלי האם יש אפשרות כזו דרך קופת החולים והביטוח המושלם, או שמא רק באופן פרטי?
    וגם אם התשובה היא שזה רק באופן פרטי, אשמח לקבל הפניה למומחים באיזור ת"א (עדיף) או באר שבע.
    המון המון המון המון תודה
    שמואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר עופר ברוך
    10/05/2010

שמואל שלום,
    לצערנו מקצוע הכירופרקטיקה איננו נכלל עדיין בסל הבריאות אך מכוסה על ידי מרבית הביטוחים הרפואיים.
    להלן הרשימה שביקשת:

כירופרקטורים במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי-איכילוב, וייצמן 6, תל אביב:
    ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – היחידה לשיכוך כאב ושיקום – 03-6974716
    ד"ר מירית אסייג, כירופרקטית – המחלקה הנוירולוגית, היחידה לכאבי ראש – 03-6974

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר איבורה קאידי, כירופרקט – שדרות בן גוריון 46, רמת גן – 03-5757199
    ד"ר איצקוביץ לילה, כירופרקטית – יגור 20, תל אביב – 03-7398974,
    ד"ר אליוט גרג, כירופרקט – א צ גרינברג 25, תל אביב – 050-9073377,
    ד"ר אסייג מירית, כירופרקטית – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
    ד"ר בכר יצחק, כירופרקט – קאונטריקלאב ג, פיינשטיין 18, תל אביב – 03-6430372,
    ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום- מגדל וייצמן, וייצמן 14, תל אביב – 03-6091519,
    ד"ר געש יובל, כירופרקט – וייסבורג 17, צהלה, תל אביב – 03-6470119,
    ד"ר גרינבלט דוד, כירופרקט – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
    ד"ר דקל כרמל, כירופרקטית – קדם 169, יפו – 054-4495807,
    ד"ר דרימר אשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:

כירופרקטורים במרפאות הפרטיו
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
    ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
    ד"ר פיי דנאל, כירופרקטית – קיבוץ אליפז – 052-6990371
    ד"ר מור אדם, כירופרקט - קניון שער העיר, בית התמר 2, אילת - 08-6344460

יצחק, כירופרקט - בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010,
    ד"ר כהן צחי, כירופרקט – יד שלום 18, רמת גן – 03-6787685,
    ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – שילה 4, תל אביב – 800-394040,
    ד"ר עודד מץ, כירופרקט - ריינס 18, תל אביב -
    ד"ר נוימן פנחס, כירופרקט מומחה בטרמוגרפיה, בית הרופאים, ריינס 18, תל אביב-
    ד"ר נייס דוד, כירופרקט – ארבע ארצות 6, תל אביב – 03-5227270,
    ד"ר סילוורה ליאור, כירופרקט – קהילת סלוניקי 9, נאות אפקה תל אביב – 03-6486379,
    ד"ר פלטנר אורלי, כירופרקטית ללא אישור CCE - אורנים 6, גבעת שמואל – 03-5324702,
    ד"ר פרטר רפי, כירופרקט – בראזני 4, רמת אביב ג, תל אביב – 03-6414188,
    ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר-קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב-03-6405240 ,
    ד"ר קרן דניאל, כירופרקט – קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-6968344,
    ד"ר רפאל רונן, כירופרקט - קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-7440082,
    ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – שפירא 43, פתח תקווה – 03-9041185,
    ד"ר שור חגי, כירופרקט – הרמן שפירא 9, תל אביב – 03-5250027,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

שמואל
    13/05/2010

עזרת לי מאד ואני מקווה שיהיה לזה המשך :)
    יום טוב שיהיה
    שמואל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו