כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    אני
    22/05/2010

שלום רב,
    מזה מספר ימים אני סובלת מתחושת כבדות בראש,חולשה כללית עייפות מוגברת ובחלק מהזמן אף בחילות .כאשר אני נוגעת בחוליות הצוואר אני מרגישה כאב. האם ייתכן שתחושותי נובעות מבעיות בצוואר , במידה וכן מה עלי לעשות ?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• שלום לפונה האלמונית

ד``ר עופר ברוך
    22/05/2010

שלום,
    סיפור של כבדות ראש וחולשה יכול לנבוע בקלות מאי שתיית מים מספקת לאורך כל יום או בעית תזונה או אף אפשרות שנכנסת להריון אם זה אפשרי מבחינתך.
    לגבי הצוואר, בהחלט תיתכן אפשרו תחושת כבדות ראש כאשר יש לחץ של כרית דיסק על חוט השדרה ותחושת הכאב בנגיעה בצוואר יכולה לאשש את מעורבותו בתהליך.
    חשוב לשמור על ראש פתוח מבחינת בדיקת האפשרויות לסימפטומים אלו ועלייך גם לגשת ולהיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק את מכלול האפשרויות ובמקביל גם אצל נוירולוג מומחה על מנת לשלול על ידי שניהם גורמים נוספים.
    אם אין אינדיקציות ללחץ גדול ומשמעותי כגון ממצאים של בדיקות רפלקסים, כח שרירים ותחושות, אזי ניתן להרכיב תוכנית טיפול כירופרקטית עם מגוון טכניקות כירופרקטיות לשחרור ויישור חוליות הצוואר, הגב העליון או אף האגן שיתכן ותורם לכל אלו,
    אם אין שיפור תוך מספר טיפולים כדאי לגשת לחוות דעת שניה אצל כירופרקטים מומחים אשר להם נסיון רב בבדיקות מעמיקות ובהרכבי טיפול מיוחדים למקרי מטופלים מורכבים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו