דחוף מענהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מענהה
    ליאור
    04/06/2010

אני בן 21 ובזמן האחרון סבלתי מכאבים בגב התחתון אז עשיתי CT .
    והתגלה אצלי בקע דיסק ב L5 S1 וגם פריצת דיסק ב L5 L4 .
    התחלתי לעשות טיפולים אצל דוקטור לרפואה מנואלית  אז כך :
    אני חייב לעשות 15 טיפולים שכל טיפול 4 דקות בדיוק + חגורת גב שאני צריך ללבוש אותה עד חודש אחרי הטיפול .
    אני לא מרגיש שינוי ניקר כלומר :
    אני לא מרגיש כל הזמן כאב אבל אני לא יכול לשבת או להתכופף או לעשות תנוחות מסוימות (אני סטודנט ואני חייב לשבת בהרצאות וגם בבית )
    ואני תמיד מרגיש עקיצות קטנות(תחושת עקיצות חשמל ושריפה) בגב וגם בברך וגם ברגליים.
    מה לעשות אני כב סיימתי 14 מפגשים (להחליף רופאה או ש...) דחוף בבקשה ותודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מענהה

הוספת תגובה

• אין שיפור אצל דר מנואלי

ד``ר עופר ברוך
    07/06/2010

ליאור שלום,
    תודה על פנייתך והפירוט שכתבתה כאן,
    בכל תהליך טיפולי כלשהו, יש לבצע הערכה תקופתית כל כמה טיפולים להעריך את מצב המטופל ואת יעילות הטכניקה הטיפולית.
    ההכשרה הכירופרקטית שונה מההכשרה של הרופא המנואלי החושב בדרך כלל על טיפול מקומי בבעיה ולא על בדיקת השלד השלם, אשר בעיות בתפקוד אגן, ירך או יציבת ברכיים/כפות רגליים יכולים להשפיע לרעה על החוליות מהן אתה סובל.
    לכן, קודם כל יש לבחור ד"ר לכירופרקטיקה, ועדיך כזה או כזאת המתמחים בשיקום או בפגיעות ספורט אשר יקדישו לך יותר זמן טיפול.
    יותר זמן טיפול אומר יותר טכניקות משולבות ויותר אמצעי טיפול ובוודאי הכוונה אישית שלך לביצוע תרגילי מתיחה וחיזוק/שיקום בכל תור ותור.
    כדאי להיזהר מהבטחות טיפוליות ובמצב של כריות דיסקים רכות, כדאי להיזהר מקבלת המלצה לביצוע של סידרת טיפולים נתונה מראש אלא ללכת לכיוון של כניסה למספר טיפולים והערכה זהירה של ההתקדמות תוך כדי שילוב אופני/טכניקות טיפול נוספות או טיפול מקביל במרפאת כאב.

בכל מקרה, כדאי לגשת כאמור לכירופרקט, רצוי מומחה עקב מצבך, לביצוע אבחון מסודר של כל המרכיבים המשפיעים על מצבך. אם תרצה, נוכל לשלוח לך את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים העובדים באיזור/עיר מגוריך אך עליך לבקש זאת כאן במפורש,
    בהצלחה ולבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו