מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםקארין05/06/2010
סובלת מזה שבועיים וחצי מכאבי גב עליון מקרין לצלעות הקדמיות חזה....נבדקתי במוקד קיבלתי אביטרן נגד כאבים שלא עזר...בקופח נתנו אטופן600 ללא שיפור ורדיאן ספריי שלא הועיל...בבית חולים הגעתי עם כאבים במיון אורטופדי לא נמצא דבר בדיקות תקינות לחלוטין,צילומים חזה לב ריאות בגדר הנורמה....צילום גב ללא ממצא שוחררתי ללא טיפול כי הכל תקין....בלילה שוב החלו כאבים ניגשתי למוקד ששם היה רופא שאמר שזה לא שייך לכאב אורטופדי אלא על כאבים ודלקת בשרירים והאבחנה היתה MUSCOLOSKELETAL CHEST PAIN והמליץ על מוסקול 3 פעמים ביום ואופטלגין 2 פעם ביום אני עדיין לא יודעת מה יש לי אני חלשה ועייפה ממה זה הכאבים האלה....יש לציין שכל הכאב גם גורם לי לדופק מואץ לפעמים ....והכל בבדיקה תקין ריאות תקין א.ק.ג תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בית חזה וגב עליון
ד``ר עופר ברוך07/06/2010קארין שלום,
תודה על הפירוט הרב.
האבחנה שקיבלת איננה ברורה והיא די כללית ולא מגדירה אילו מרכיבים ואילו רקמות גורמות לכאב או לחיכוך-דלקת-כאב שלך.
כאבים מתמשכים בהחלט יכולים לגרום לדופק מואץ.
מכיוון ששללו לך כאמור את מעורבות הלב והריאות, או מעורבות דלקת עיצבית בצלעות כדאי לך לגשת לכירופרקט מנוסה בתחום זה וכדאי ולשאול בטלפון ספציפית אם יש לו או לה נסיון במקרים דומים והאם הוא או היא מטפלים גם ברקמות רכות או קשרי שרירים הנקראים גם טריגר פוינטים.
בהרבה מקרים, יחס תפקוד לא טוב בין חוליות הגב העליון או הצוואר יכול לגרום לשרירים ולחוליות השדרה לעבוד לא סימטרי ואז, לגרימת כאבים מתמשכים כאלו אך כאמור יש קודם לאבחן מהיכן זה נובע.
אם תרצי ולפי בקשתך בלבד, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים ו/או המומחים באיזור / עיר מגורייך ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)