כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    קארין
    05/06/2010

סובלת מזה שבועיים וחצי מכאבי גב עליון מקרין לצלעות הקדמיות חזה....נבדקתי במוקד קיבלתי אביטרן נגד כאבים שלא עזר...בקופח נתנו אטופן600 ללא שיפור ורדיאן ספריי שלא הועיל...בבית חולים הגעתי עם כאבים במיון אורטופדי לא נמצא דבר בדיקות תקינות לחלוטין,צילומים חזה לב ריאות בגדר הנורמה....צילום גב ללא ממצא שוחררתי ללא טיפול כי הכל תקין....בלילה שוב החלו כאבים ניגשתי למוקד ששם היה רופא שאמר שזה לא שייך לכאב אורטופדי אלא על כאבים ודלקת בשרירים והאבחנה היתה MUSCOLOSKELETAL CHEST PAIN והמליץ על מוסקול 3 פעמים ביום ואופטלגין 2 פעם ביום אני עדיין לא יודעת מה יש לי אני חלשה ועייפה ממה זה הכאבים האלה....יש לציין שכל הכאב גם גורם לי לדופק מואץ לפעמים ....והכל בבדיקה תקין ריאות תקין א.ק.ג תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבי בית חזה וגב עליון

ד``ר עופר ברוך
    07/06/2010

קארין שלום,
    תודה על הפירוט הרב.
    האבחנה שקיבלת איננה ברורה והיא די כללית ולא מגדירה אילו מרכיבים ואילו רקמות גורמות לכאב או לחיכוך-דלקת-כאב שלך.
    כאבים מתמשכים בהחלט יכולים לגרום לדופק מואץ.
    מכיוון ששללו לך כאמור את מעורבות הלב והריאות, או מעורבות דלקת עיצבית בצלעות כדאי לך לגשת לכירופרקט מנוסה בתחום זה וכדאי ולשאול בטלפון ספציפית אם יש לו או לה נסיון במקרים דומים והאם הוא או היא מטפלים גם ברקמות רכות או קשרי שרירים הנקראים גם טריגר פוינטים.

בהרבה מקרים, יחס תפקוד לא טוב בין חוליות הגב העליון או הצוואר יכול לגרום לשרירים ולחוליות השדרה לעבוד לא סימטרי ואז, לגרימת כאבים מתמשכים כאלו אך כאמור יש קודם לאבחן מהיכן זה נובע.
    אם תרצי ולפי בקשתך בלבד, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים ו/או המומחים באיזור / עיר מגורייך ,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו