סחרחורת, הפרעות בראייה ותחושת עננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת, הפרעות בראייה ותחושת עננות
    ד``ר עופר ברוך
    06/06/2010

שלום
    מזה 4 חודשים שאני סובלת מתחושת עננות של הראש ותחושות של הפראות בראיה כמו שמקרבים ומרחיקים מהעין זכוכית מגדלת בעיקר בתנועה {נבדקתי עי רופא עיניים תקין לובשת משקפיים לפי אופטימטריסט המספר עלה מעט ויש לי עדשות חדשות } שמתי לב שלאחרונה הצואר של כבר תקופה תפוס בצד ימין לא מפריע אך גורם בדיאבד למעט הטית צואר ימינה האם התחושות יכולות להיות שיכות לכך ואם כן מה ניתן לעשות אני גרה באזור באר שבע
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיית איכות ראיה וצוואר תפוס

ד``ר עופר ברוך
    07/06/2010

הילי שלום,
    בעייתך יכולה מאוד להיות קשורה להשפעות חיישנים עיצביים ממיפרקי חוליות הצוואר על איכות הראיה ולפי תיאורך, כנראה שיש לךבעיית מיקוד בין שתי העיניים כלומר מין סוג של ראייה כפולה.
    כדאי ומומלץ ללכת להיבדק ולקבל קודם כל אבחון נכון מד"ר לכירופרקטיקה באיזור מגורייך.
    מצורפים כל הכירופרקטים באזור הדרום. אם אין שיפור או שינוי תמיד ניתן לפנות לכירופרקטים מומחים באיזור המרכז,
    בהצלחה
    אשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
    ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
    ד"ר פיי דנאל, כירופרקטית – קיבוץ אליפז – 052-6990371
    ד"ר מור אדם, כירופרקט - קניון שער העיר, בית התמר 2, אילת - 08-6344460

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו