מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןנירה17/06/2010
מבקשת הכוונה,
מזה 12 יום ש"נתפס" לי הגב התחתון. הייתי אצל הרופאה המטפלת שלי שנתנה לי טיפול בארקוקסיה 90 מ"ג ליום ומוסקול פעמיים ביום. הטיפול עזר לי בימים הראשונים והכאב פחת כך שהצלחתי למצוא תנוחה להיות בה לאורך זמן סביר. לאחר כ-5 ימים חלה החמרה וסחבתי אותה עוד יומיים שאז גם הופיע כאב ברגל ימין. אז פניתי לאורטופד שעשה צילומי רנטגן שלא הראו שום דבר חריג. הוא החליף את הטיפול לטריבמין X 2 ביום וסלקוקס 100 מ"ג פעמיים ביום. מאז יש שיפור בכאב אך ברגל יש כל הזמן או נימול או הרגשת חום בכל תנוחה.יש לציין שהתנוחה המקלה ביותר על כאב הגב היא שכיבה על הגב או על אחד הצדדים.תחושת הנימול קיימת גם בעת שכיבה. כמו כן יש מעט הרגשת נימול בכף רגל שמאל. אם אני מעזה לשבת מעט מול המחשב מהר מאוד אני כבר מרגישה צורך להישכבעקב הופעת כאב באזור מעט מתחת למותן ימנית.
האם מה שאני עושה מספיק? האם לחכות עוד כדי לראות שיפור ? עלי לציין שמחכים לי בעבודה שאחזור ואיני יודעת לאן לכוון את עצמי. אציין עוד שעבודתי כרוכה בשינויים מישיבה לעמידה , להתכופפות ולהליכה בתדירות רבה.
תודה מראש. נירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב והקרנה לרגל
ד``ר עופר ברוך18/06/2010נירה שלום,
לפי תיאורייך, יתכן מאוד כי קיים לחץ על עצב היוצא בין החוליות התחתונות במותנית והוא זה שגורם לתחושות הרדימות ברגל. גם שינוי התנוחות והעובדה כי יש לך הקלה בשכיבה אך החמרה בישיבה מעל 10 דקות מרמזים כי כנראה יש לך כרית דיסק סחוסית שנפגעה עקב יציבה לקוייה לאורך עשרות שנים, או נפילות או תאונות או החזקת ילדים על צד המותנית או שקיות או מה שתבחרי מאלו.
קודם כל, לפני טיפול כלשהוא, צריך להשלים אבחון מסודר של גורמי הבעיות.
איננו יכולים ואיננו מוסמכים להמליץ או לשלול שימוש בתרופות של הרופאה המטפלת שלך אלא פונים להגיון הבריא שלך:
אם יציבתך לא ישרה ואם באמת יש לחץ לא טוב על חוליות הגב וכריות הדיסקים, יש לאבחן על ידי בדיקות כירופרקטיות והדמיה של CT על מנת להגיע לאבחנה נכונה ולקבוע עימך אלו טכניקות טיפול כירופרקטיות יעזרו לך במקביל לטיפול הרפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)