כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    גיא יעקובי
    21/07/2010

שלום רב ד''ר,

אני פונה אלייך בקשר לאימי ,אימי סובלת זה שנתיים מכאביים עזים אשר לא נותנים לה מנוחה הכאבים האלו הם פשוט בילתי נסבלים והם מאופינים במין פולסים של כאב בעיקר בחלק האמצעי של הגב והגב התחתון אמא שלי מרגישה מין גלי חום בילתי נסבלים מין עצב שמחליט מתי שהוא רוצה להכאיב ולהפוך את חיי אימי לבילתי נסבלים ,אימי כמובן היתה אצל כול הרופאים האפשריים ומיטב האורטופדים בארץ וכמו כן עשתה אין ספור בדיקות ולהלן ממצאי בדיקת הMRI כפי שניתנו לה :
    אין עדות לתמט או תזוזה ,תעלה ספינלית ברוחב תקין
    בגובה L2-L3 - מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השוק הדוראלי .
    בגובה L3-L4 - מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השוק הדוראלי ועל השורש משמאל.
    בגובה L4-L5 - מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השוק הדוראלי
    בגובה L5-S1 - מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השוק הדוראלי
    חוט השידרה בסיומת תקינה .
    אותות תקינים ממח עצם חוליתי
    סיכום: אין עדות לבלט דיסק:
    אימי לקחה אין ספור סוגי כדורים והיתה בפיזיוטרפיה אך ללא הועיל כמו כן היא היתה במרפאת כאב והיא ניסתה מספר כדורים אשר גרמו לה לתופעות לוואי קשות ו שם נאמר לה כמו שנאמר לה ע'' מומחה אורטופד (ד''ר פולמן)שיש לה בעיה עיצבית!! וזה נורא קשה לטפל .
    ד''ר נכבד אני פונה אלייך כי אני עובד עצות אימי לא מסוגלת לחיות ככה ואני לא יכול לראות אותה סובלת יותר ואני שואל אותך האם לדעתך ולאור מה שנאמר הכירופרקטיקה יכולה לעזור במצבים כאלה ?.

תודה מקרב לב ,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי הגב של אמא

ד``ר עופר ברוך
    26/07/2010

גיא שלום,
    תודה על הפנייה הכנה והפירוט.
    לפי התיאור שנתתה כאן, אמך סובלת מסנדרום היצרות תעלת השדרה SpinalStenosis אשר עקב מבנה עמוד השדרה והחוליות, יוצר לחץ על כריות הסחוס בין החוליות, הדיסקים ולכן כולם רכים כנראה ובולטים.
    כאשר הם בולטים אל תוך תעלת השדרה והתעלה עצמה צרה, נוצרים חיכוכים אשר יוצרים חומציות ודלקת וכאבים עד כדי השפעה על תפקוד העצבים (תחושת חום) וכאבים פתאומיים עקב הדלקתיות הכרונית המוגברת.
    לטיפול בה יתכנו מספר כיוונים וצריך לשקול את כולם:
    ד"ר לכירופרקטיקה אשר ימתח ויאזן ויירווח את חלויות המותנית והאגן, יכוון אותה לתרגילים, למניעה ותחזוקה בבית (לא בסל הבריאות),
    מטפל בהידרוטרפיה, אשר יבצע לה ו/או איתה תרגילי מתיחה ושיקום בתוך בריכה טיפולית(בסל הבריאות),
    מטפל ברפואה/דיקור סיני אשר יבצע שחרור שרירים והורדת דלקת באופן טבעי על ידי טיפול במחטים עדינות סיניות,
    אם כל אלו לא יעזרו, יש לשקול מעורבות מרפאת כאב הכוללת את כל הנ"ל ונמצאת בדרך כלל בבתי החולים הממשלתיים הגדולים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו