עזרה בבחירת מזרן בבקשההההההההההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מזרן בבקשההההההההההה
    רונה
    25/07/2010

איכות השינה שלי גרועה המזרון שלי הרוס לגמרי והגיע הזמן להיפטר ממנו כולי הסתבכתי מהמבחר הקיים...אבל ההתלבטות הכי קשה שלי מה לבחור מזרן ספוג או קפיצים מה נשחק יותר מהר? ואיזה תומך יותר בגוף אשמח לתשובה..אני רוצה לציין שאני צעירה בלי בעיות מיוחדות אבל בכל בוקר אני קמה תפוסה וזה הורס לי את יתר היום וחשוב לי מזרון איכותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפיסות גב ובחירת מזרן

ד``ר עופר ברוך
    26/07/2010

רונה שלום,
    להמליץ לך רק על מזרן תואם זאת תהיה המלצה לא מקצועית, כי לפני החלפת המזרן או תוך כדי ההחלפה, עליך לגשת לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק את תפקוד גבך, חוליותיך, שריריך והרפלקסים. לפי תוצאות הבדיקות שלו/שלה וממצאים המישוש של מבנה הגב , החוליות והשרירים הד"ר לכירופרקטיקה יתכנן עמך תוכנית טיפול ושיקום.מניעה גב ואז, המזרן החדש יתמוך בגבך כראוי וכן הטיפול יחזיק זמן רב יותר, במקביל לתרגילי מתיחה ושיקום במהלך הטיפולים ובבית.
    אם ובאמת יש לך גב שטוח, נחוץ לך מזרן קשה, ואם יש לך קימורים/שקעים גדולים עדיף חצי קשה. מזרן ספוג יחזיק בערך 6-7 שנים מבחינת תמיכה אלאסטית ומזרן קפיצים מבודדים 7-8 ומזרן קפיצים מחוברים 8-9 שנים.
    עדיף בדרך כלל וכן גם לפעילות מינית או למניעות שחיקת מזרון מהירה על ידי קפיצת ילדים על המיטה מזרן המורכב מקפיצים מחוברים ולא מבודדים בכמות של 670-700 קפיצים למזרן, כאשר מעלים שכבת ספוג מפזרת זעזועים ומעליה שכבת רכות מויסקו-ג'ל או לאטקס בעובי 7-10 ס"מ לתמיכה רכה בשקעי הגב אשר ישתפרו וילכו עם טיפולי הכירופרקטיקה.
    דוגמת מזרנים כאלו ניתן למצוא בקינג-קויל/סרטה/פורסט אצל עמינח אשר עוד מחסמים את קפיציהם בחום - יותר עמידות אלאסטית, וכן סילי-פוסטרופדי אצל סימונס אשר לא מחסמים את קפיציהם בחום.
    אם תרצי לקבל את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים לאיזור/עיר מגורייך אנא צייני זאת כאן ונשיב לך,
    אנא גשי קודם כל לבדיקה וטיפול כאמור והשלימי זאת עם החלפת המזרן,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על תשובתך המקצועית

רונה
    26/07/2010

ובהחלט אשמח להמלצה על כירופרקט באיזור מגוריי בחיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימת הכירופרקטים בחיפה

ד``ר עופר ברוך
    26/07/2010

היחידה לשיכוך כאב ושיקום, הקריה הרפואית רמב"ם, בת גלים חיפה:
    ד"ר שוורץ נעמה, כירופרקטית, זימון לפי קביעת תור מראש - 04-8542633
    ד"ר דנוף משה, כירופרקט

מישור החוף הצפוני, חיפה והקריות:
    ד"ר גולדמן רפי, כירופרקט מומחה במחקר/התמחות רדיולוגיה- יצחק אלחנן 6, חיפה 04-8104646
    ד"ר גולן אורה, כירופרקטית וקינזיולוגית – קיבוץ נחשולים - 04-6290575
    ד"ר וולגרין רונן, כירופרקט - יונתן נתניהו 8, קריית מוצקין - 04-8741441
    ד"ר לוריא ברק, כירופרקט – מרפאת מומחים, ורדיה 12, חיפה – 04-8241002,
    ד"ר מאייר דלית, כירופרקטית - קניון פסגת זכרון, הדגן 2, זיכרון יעקב - 04-6180307
    ד"ר מאייר דלית, כירופרקטית – מרכז בריאות רותם, קיבוץ דליה - 04-9897442
    ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – קניון אורות, אור עקיבא - 800-394040
    ד"ר מנקוס ויין, כירופרקט - כפר הים, חדרה - 04-6305151
    ד"ר ראבוי מרטין, כירופרקט – מרכז חורב, חורב 15, הכרמל חיפה - 04-8305235
    ד"ר שגיב שמי, כירופרקט - מרכז מסחרי זיו, הגלבוע 37, חיפה - 04-81221364
    ד"ר שגיב שמי, כירופרקט - מרכז מסחרי השמורה, זיכרון יעקב - 04-6291344
    ד"ר שוורץ נעמה, כירופרקטית - זיוונית 6, מרכז הכרמל, חיפה - 04-8101604
    ד"ר תלחאמי חוסאם, כירופרקט - מרכז מסחרי זיו, גלבוע 37, חיפה - 04-8230023

הכי פחות ממוסחרים אלו דר שוורץ ודר גולדמן,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

רונה
    27/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו