גב תפוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב תפוס
    לימור
    22/08/2010

שלום רב,
    לפני כחודשיים נתפס לי הגב כך שלא יכולתי אפילו ללכת. לאחר מס' ימים ובעזרת כירופרקט פרטי הצלחתי להשתחרר. מאז אני סובלת מכאבי גב במיוחד כשאני קמה בבוקר משינה.החל מאתמול אני סובלת שוב מכאבי תופת עם הקרנה לרגל ומעוניינת לטפל בכך בדחיפות לפני שיחמיר יותר ולא אוכל כלל ללכת.
    שאלותי: 1. האם יכול להיות שהמזרון לא טוב?
    2. אני מעוניינת לקבל שמות וטלפונים של כירופרקטים מורשים באזור אשדוד.
    3. האם ישנה בעיה לעשות כירופרקטיקה בהריון. אני עדיין לא יודעת אם אני בהריון או לא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב תפוס

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד``ר עופר ברוך
    22/08/2010

לימור שלום,
    יתכן בהחלט כי יציבת שינה לקוייה בתנוחת השינה שהורגלת לה או עקב מצב המזרן הם אלו שגרמו לבעייתך לחזור אך לא רק,
    גם הרגלי עבודה במשרד, מחשב ונהיגה יכולים להחמיר זאת כמו גם הרמת ילדים, משאות וחפצים.
    באיזור אשדוד ישנו כירופרקט אחד, ד"ר גל גריסארו המגיע מאשקלון וכן ישנם גם בראשלצ,
    להלן הרשימה המתאימה עבורך לבחירתך:
    כירופרקטורים במרכז לרפואה משולבת, בית החולים אסף הרופא, צריפין:
    ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS, זימון לפי תור מראש 08-9779931
    ד"ר מוריץ יואב, כירופרקט ודיקור סיני IMS

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS – עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818
    ד"ר געש יובל, כירופרקט – ארז 308, מושב גאליה ליד רחובות - 08-9319149
    ד"ר מץ עודד, כירופרקט – הרצל 63, ראשל"צ – 03-9642698,
    ד"ר צווינגל גדי, כירופרקט – מרכז רפואי קרית סביונים, משה דיין 3, יהוד – 03-5368787,
    ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – בית הרופאים, מנוחה ונחלה 18, רחובות - 08-9459824
    ד"ר שיין בוב, כירופרקט מומחה בשיקום/ספורט - משה שרת 9, חולון – 03-5587337,
    ד"ר שרייר אבי, כאשקלון, אשדוד, באר שבע, ערבה, אילת:

כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - מרכז גירון, שד' בן גוריון 21, אשקלון 08-6712707
    ד"ר גריסארו גל, כירופרקט ופיזיוטרפיסט - אשדוד
    ד"ר וילד אלון, כירופרקט - משעול קורא 7, שכונה ה', באר שבע - 052-4585657
    ירופרקט - מגדל היובל, עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו