מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה במציאת מזרן רךעדי24/08/2010
שלום
אני כבר במצב של ייאוש לאחר חיפוש מזרן רך בארץ.
עקב החלפת מיטה למיטה גדולה יותר היינו צריכים להחליף את המזרן הישן שלנו, מזרן עמינח בן עשר שנים.
בדקנו מספר מזרנים, כולל של קפיצים סילי/סימונס, מזרוני ספוג (קשים בצורה מחרידה) או וויסקו.
בסופו של דבר רכשנו מזרן של קינג קויל, אבל לחרדתי גיליתי שכל בוקר אני מתעורר עם כאבים בגב התחתון. הכאבים חולפים כ-10-20 דקות לאחר הקימה אם אני יושב באותו זמן.
חשוב לציין שאני בריא, ומעולם לא סבלתי מבעיות גב - עד להחלפת המזרן. יתרה מכך, במלונות בחו"ל, על מזרנים רכים, אני ישן נהדר.
השינה האידיאלית מבחינתי הייתה במלון רדיסון בארה"ב, שם ישנתי על sleep numbered bed, וכיוונתי את קשיות המזרן ל-35 (להשוואה, אישתי ישנה עם דרגת קושי 70). ככל הידוע לי כיום לא מוכרים בארץ מזרנים כאלה (הבנתי שעמינח מכרה כאלה ב-2004).
ייתכן שעמינח יאפשרו לי החלפת המזרן למזרן מסדרת סרטה, אבל מקריאת הודעות כאן בפורום קיבלתי את הרושם שמדובר דווקא במזרנים שנחשבים קשים.
האם יש מזרן רך עליו תוכלו להמליץ לי? (עדיפות למזרן של עמינח/קינג קויל, אחרת ההוצאה שלי על המזרן החדש ירדה לטמיון)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן
ד``ר עופר ברוך26/08/2010עדי שלום,
אתה בכיוון הנכון רק כנראה חסרה לכם שכבת רכות מסוג לאטקס או ויסקו ג'ל בעובי 7-10סמ לפרוס על הקינג-קוייל אשר אמור לבוא במגוון קשיים מ600 קפיצים למזרן ועד 730.
מתיאורך את קימת הבוקר שלך, יתכן מאוד שאתה זקוק לבדיקה ואבחון כירופרקטי כי נטיית אגן ושחיקת מיפרקי החוליות גורמים לסימפטומים אלו בדיוק כאשר קמים בבוקר. אם תמשיך לישון על מזרן רך ללא בדיקה ואבחון, יתכן ותיתן לתהליך ניווני להמשיך ולייצור זיזים בחוליות המותנית אשר יפריעו לך עוד יותר בהמשך.
זאת היא לא " הפחדה" אלא פשוט עזרה עבורך להחליט מה הכי נכון לך לאחר שקיבלתה את כל המידע ביחס לבריאות הגב שלך ולתמיכה בשינה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)