גמישות יתר ויציבה לא נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר ויציבה לא נכונה
    חוקוק
    03/09/2010

שלום. אני בן 24. בריא בדר"כ, אך סובל מגמישות יתר, ויציבה מאוד לא טובה.
    הכאבים מופיעים אצלי בגב ובברכיים. יש לי פלטופ דרסטי (כל הקרסול צונח פנימה בצורה משמעותית מאוד) לאחרונה ניסיתי לרוץ - דבר שאני מאוד נהנה ממנו, אך זה גרם לי לכאבי ברכיים חזקים. (כמובן שאני משתמש במדרסים)
    בעבר סבלתי מעודף משקל - כעת לאחר שינוי הרגלי תזונה, אני במשקל תקין.

בנוסףאני ממש מרגיש, ורואים, איך היציבה והגוף שלי נפול, לא מחזיק את עצמו. ואני לא מסוגל לשבת על כסא ללא משענת - מרגיש ת'גב חייב לנוח על איזו תמיכה. גם ישיבה, שכיבה ממושכת מכאיבים. גם הישיבה בכסא רגיל - היא במין שכיבה כזו ולא ישיבה זקופה.
    תמיד אמרו ל לחזק שרירים אך לא הצלחתי וגם קשה לי להתמיד בתרגילים. מה גם שאינני מפיק מהם תועלת.

מצד שני - אני מרגיש שהגוף תפוס ונוקשה. תמיד אני מותח את הגף לצדדים יוצאים גם קליקים קטנים. איך זה יתכן בעצם שאני מרגיש תפוס כאשר בפועל הכל רפוי וחלש?

כמובן שבבדיקות האורטופדים לא נמצאו ממצאים גסים (פרט לגמישות והריפיון) ולא הוצע מעולם שום טיפול - פרט לפזיו ומשכחי כאבים. אני לא סובל מהקרנות נימול או ממצאים הרומזים לפריצת דיסק לא עלינו.

כמה שאלות למנהלים היקרים:
    האם טיפול כירופרקטי יועיל לי? שבעצם הבעיה העיקרית היא יציבה לא טובה וחולשה? האם הטיפול לא מטפל בדר"כ בנוקשות בעצם?
    אני בשלב של בחירת מקצוע ודרך לחיים - ומרגיש מאוד מוגבל. האם ניתן להגיע לשיפור משמעותי בתפקוד?
    אילו טיפולים יכולים להתאים לי ביותר? שמעתי על אפוס. במקביל הבנתי שפלדנקרייז? פילאטיס? וכו יכולים לעזור?
    במידה ואתם ממליצים על טיפול כירופרקטי היכן אתם מטפלים והאם ניתן להבדק על ידיכם?

אשמח לקבל קצת מידע תאורטי ותשובות לשאלותי (הרבות - ועמכם הסליחה) ולא ישירות המלצה והפניה למרפאתכם כמובן שאשמח להגיע- אבל אשמח גם לקבל מידע מקדים.
    ואינפורמציה על הבעיה שלי, והדרך לעשות שינוי דרסטי באיכות החיים שלי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יציבה בעייתית

ד''ר מיכאל שוורץ (D.C)
    03/09/2010

שלום נדב.במקרה שלך יש צורך בגישה רב תחומית: גם חיזוק השרירים שיעזרו בהחזקה טובה יותר של הגוף. בהחלט פילאטיס בא בחשבון. בנוסף הייתי הולך ליעוץ כירופרקטי לבדוק את תפקוד מפרקי הגוף ועמוד שדרה. בנוסף בודק טיפול באינטגרציה מבנית- טיפול המתרכז בהשפעת רקמה רכה-שרירים ורקמת החיבור על היציבה.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטגרציה מבנית - איפה מבוצע?

חוקוק
    03/09/2010

איפה מטפלים באותה שיטה שהמלצת עליה? (עדיף באיזור הצפון) ומהי בקצרה?

אפשר המלצה לכירופרקט בחיפה או באיזור כדי שזה יבדוק אותי ויטפל בי אם נדרש?

והאם אתה ממליץ על טיפול אפוס? (נעליים מיוחדות עם "חצאי כדורים" על הסוליה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו