כאב מתמשך בעצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מתמשך בעצם הזנב
    גל
    17/09/2010

שלום!

כבר שלושה חודשים שאני סובלת מכאב משתמשך בעצם הזנב.
    אזור העצם כואב עם כל נגיעה (אפילו עדינה) בעצם.
    הכאב לא משתפר ואף מחריף, וכיום אני אף מתעוררת בלילה עקב כאבים.

פניתי לאורתופד והוא נתן לי טיפול אנטיביונטי שלא הואיל, ולאחר מכן הפניה למיפוי עצמות. תוצאות מיפוי העצמות היו תקינות.

אז למעשה עוד לא התגלה מקור הבעיה. אני מתחילה ללמוד באוקטובר וחוששת שלא אצליח לשבת בהרצאות.
    למי עוד ניתן לפנות בכדי למצוא את שורש הבעיה ולטפל בה?

תודה רבה וגמר חתימה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב מתמשך בעצם הזנב

הוספת תגובה

• כאבי עצם זנב

ד``ר עופר ברוך
    19/09/2010

גל שלום,
    לפי כתיבתך ותיאריך, את כנראה בשנות העשרים המוקדמות, שבהן שכיחה מאוד התופעה והיא נובעת משתי סיבות עיקריות:
    האחת, והפשוטה יותר היא תפיסת שרירי עכוז כדוגמאת קשר שרירי או טריגר פוינטים בשרירי העכוז המפנים כאב לישבן ובמיוחד אם יושבים עליו עקב רגישות בחיבור עצם הזנב לעצם העצה,

השניה, אשר ויתכן והיא קיימת גם כן אצלך היא הופעת ציסטה זנבית בקצה עצם העצה אשר מאוד מאוד רגישה לישיבה על העכוז, מורגשת ככאב בלתי ניסבל ומלווה באודם וחום באיזור החיבור בקצה קוו הטוסיק ויכולה גם להיות נפוחה קמעה,

בקימור יש לבדוק כירופרקטית, לאבחן כראוי ולקבוע דרך טיפול. קיימות מגוון טכניקות טיפול כירופרקטיות לנושא אבחנות האגן וחוליות המותנית כולל עצם העצה והחיבור של הזנב,
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך את רשימת הכירופרקטים הרגילים והמומחים לאיזור מגורייך לפי בקשתך בלבד,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו