מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע לברום ירך שמאלארז28/09/2010
שלום רב,לפני כ-6 שנים עברתי ACL ומיניסקוס רגל שמאל כתוצאה מכדורגל,לאחר השיקום התחלתי ריצות כתחליף לכדורגל היגעתי למצב של ריצות מהירות בשיפוע כ 10 ק"מ,לפחות 3 פעמים בשבוע.לפני כמה חודשים החלו כאבים באיזור מפרק ירך שמאל ולאחר ברורים רבים ביצעתי MRA ונתגלה קרע עדין בלברום ירך שמאל כתוצאה מ IMPIGMENT מסוג CAM.למיטב הבנתי הבליטה שגורמת לצביטה היא משהו מולד והפתרון הכרורגי הוא שיפשוף הבליטה.הומלץ לי מנוחה של 3 חודשים ולנסות מגה גלופלקס כשלב ראשון.אני מודע היטב לעובדה שארתרוסקופיה ירך מסובכת יותר מברך וגם פחות נפוצה בארץ.אני יודע גם על אנשים שעברו ארתרו ירך והבעיה לא נפתרה אפילו התגברה. שאלתי איך אני חוזר לעצמי בלי פעולה כרורגית? מהי הבחנתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע לאברום
ד``ר עופר ברוך03/10/2010ארז שלום,
קרע לברום, גם אם הוא עדין דורש בדיקה יסודית של השרירים סובבי הירך ותומכי האגן, וכנראה גם בדיקת היציבה של האגן וחוליות המותנית שכנראה היו לא מאוזנים לאחר פציעת ה ACL,
כתוצאה מהתהליך שעברתה, קרוב לוודאות שהינך הולך עם אגן נוטה ואורכי רגליים לא שווים, אשר מוחמרים אם יש צליעה עקב כאבי הלאברום.
אז לפני או במקביל לפרוצדורת הארטרו, אתה חייב לגשת לד"ר לכירופרקטיקה המתמחה בפציעות ספורט או שיקום לבדיקות, אבחנות וטיפולי שיקום לאגן, לירך ולברך,
בנוסף, יתכן ויומלץ לך על התאמת מדרסים פונקציונליים אשר יפחיתו את העומס מהברך והירך,
בנוסף, תוספי מגה גלופלקס ברמת 4-6 ליום על מנת שיספגו לדם ויצמדו לאזור הקרע, יספחו מולקולות מיים ויחליקו את האיזור הרגיש עד בניית הרקמה מחדש על ידי המרצת הסחוס לריפוי אך כל אלו,
לא אוהבים לעבוד במקביל לריצה,
לכן, אם אתה חייב לביצועי לב-ריאה, ניתן לבצע ספינינג אשר מחזיר פחות זעזוזים למיפרק הברך והירך
אם אתה רוצה לקבל את הרשימה הכללית של הכירופרקטים הרגילים והמומחים באיזור/עיר מגוריך אנא ציין לנו כאן בתשובה חוזרת,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)