מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשת כתפיים תפוסותרפי29/09/2010
שלום רב
אני בן 36 מהקריות ולפני שבועיים בדק אותי בעבודה רופא תעשיה
הוא ידע בדיוק איפה ללחוץ בכתפיים וגילה את הבעיה
לא אמרתי לו כלום רציתי לסיים את הבדיקות ולצאת.
כשהייתי בן 16 היתה לי הרגשה של כתפיים תפוסות ומישהו במשפחה
סתם ככה נגע בכתפיים. אין לי מושג איך הוא ידע לעשות עיסוי אך הוא לחץ על הנקודה רגישה שדי כאבה לי
ועוד טען שכל הגוף שלי תפוס ועוד לחיצה נוספת שדי כאבה לי וצעקתי עליו.
אחרי כמה שניות הרגשתי זרם דם חזק בכתפיים והרגשה מעולה.
לפני כמה שנים הלכתי ביוזמתי לכירופרט בחיפה הבאתי לו גם צילום גב
הוא בדק וגם את עמוד השדרה ובכל זאת לא עשה כלום לכתפיים רק אמר לשכב
כמה תרגילים עם רגליים יידים ונקודות חשמל..הוא גם טען שאין לי שום בעיה בעמוד השידרה.
איך אני מוצא כירופרט טוב שיודע לשחרר כתפיים תפוסות שדי מעיקות עלי?
מה בדיוק עלי להסביר לו שידע על מה אני מדבר?
מבלי שאדבר הרופא התעשייתי קלט ישר שיש בעיה ועוד לפני הבדיקה שאל אותי למה אני הולך עם הצוואר כפוף והוא גם בדק בכתפיים ולחץ בדיוק איפה שאני מרגיש תפוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתפיים תפוסות
ד``ר עופר ברוך03/10/2010רפי שלום,
התיאורים של מה שהנך מרגיש כוללים מגוון אפשרויות שיש לאבחנן בצורה מקצועית כירופרקטית ולא נראה לנו שאכן עברתה בדיקה מקיפה ומלאה לפי סיפורך.
הכתפיים יכולות להיות תפוסות ממתח ישיבה, יציבה לקוייה עשרות שנים, דלקות פרקים ודלקות שרירים או מצב של קשרי שריר או טריגר פוינטים אשר מופיעים במקביל לכל מה שציינו.
אנא גש לד"ר רפי גולדמן מהכרמל או ד"ר נעמה שוורץ מהמכון לרפואת הכאב ברמבם או במרפאתה בכרמל לאבחנה יסודית ותכנון טכניקות הטיפול, אם לא תרגיש שיפור תוך מספר טיפולים, אתה מוזמן לייצור עמנו קשר שוב כאן בפורום,
כמובן שישנם עוד עשרות כירופרקטים בצפון אך שני הכירופרקטים הללו עובדים מקצועית ויסודית מאוד,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מאוד מודה לכם בתשובה
רפי03/10/2010בהחלט אלך על הרופאים שהמלצתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)