כאב במותן שמאל עם תחושת נימול לרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במותן שמאל עם תחושת נימול לרגל
    מוטי דר
    03/10/2010

אני חש לפעמים כאב במותן שמאל עם תחושת נימול המקרינה לשוק רגל שמאל וישבן שמאל. הכאב ותחושת הנימול נעלמים כאשר אני יושב על כסא או כורע לישיבת צפרדע/בדואי או הרמת רגל שמאל על משטח גבוה ולחיצה על הרגל. לציין כי אני צועד באופן קבוע 5 פעמים בשבוע מרחק של 4,5 ק"מ, משולב ב-4 מקטעי ריצה של כ-200 מ' כל אחד. האם תוכלו להשכילני מהי הבעיה וכיצד ניתן להקל עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי מותן ונימול שוק חד צדדיי

ד``ר עופר ברוך
    03/10/2010

מוטי שלום,
    סיפורך יכול להוביל למספר כיווני אבחנות אשר אינן יכולות להתבצע מעל פורום זה,
    עם זאת, הכיוונים האפשריים הם שריר עכוז תפוס ומכווץ עקב יציבה לקוייה ואגן נוטה ורגליים אשר עקב כך אינן שוות באורכן,
    יכול גם להיות שהעצב הגדול הסיאטי לחוץ ביציאתו בין חוליות הגב על ידי זיז סידני או בלט דיסק אשר בעמידה יוצר לחץ ומשתחרר בכיפוף האגן בכריעה ערבית או ישיבה על כיסא

אך למה לנחש?

גש לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגוריך לבדיקה ואבחון מסודרים אשר יקבעו, בשיתוף עמך את תוכנית הטיפול והטכניקות שישולבו,
    אם אתה מעוניין, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת הכירופרקטים הרגילים או המומחים הקרובים לאיזור/עיר מגוריך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו