מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב במותן שמאל עם תחושת נימול לרגלמוטי דר03/10/2010
אני חש לפעמים כאב במותן שמאל עם תחושת נימול המקרינה לשוק רגל שמאל וישבן שמאל. הכאב ותחושת הנימול נעלמים כאשר אני יושב על כסא או כורע לישיבת צפרדע/בדואי או הרמת רגל שמאל על משטח גבוה ולחיצה על הרגל. לציין כי אני צועד באופן קבוע 5 פעמים בשבוע מרחק של 4,5 ק"מ, משולב ב-4 מקטעי ריצה של כ-200 מ' כל אחד. האם תוכלו להשכילני מהי הבעיה וכיצד ניתן להקל עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מותן ונימול שוק חד צדדיי
ד``ר עופר ברוך03/10/2010מוטי שלום,
סיפורך יכול להוביל למספר כיווני אבחנות אשר אינן יכולות להתבצע מעל פורום זה,
עם זאת, הכיוונים האפשריים הם שריר עכוז תפוס ומכווץ עקב יציבה לקוייה ואגן נוטה ורגליים אשר עקב כך אינן שוות באורכן,
יכול גם להיות שהעצב הגדול הסיאטי לחוץ ביציאתו בין חוליות הגב על ידי זיז סידני או בלט דיסק אשר בעמידה יוצר לחץ ומשתחרר בכיפוף האגן בכריעה ערבית או ישיבה על כיסא
אך למה לנחש?
גש לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגוריך לבדיקה ואבחון מסודרים אשר יקבעו, בשיתוף עמך את תוכנית הטיפול והטכניקות שישולבו,
אם אתה מעוניין, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת הכירופרקטים הרגילים או המומחים הקרובים לאיזור/עיר מגוריך
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)