מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראש כבדגלית שלומוביץ17/10/2010
שלום רב.
אני בת 40 ומזה שבועיים תחושות מוזרות בחלק האחורי של הראש, אך ללא כאב בכלל.
זה התחיל בנימול קל בצידי לחי שמאל שבעקבותיו פניתי למיון לבירור וקיבלתי תוצאות תקינות של בדיקות דם וחוות דעת תקינה של בדיקה נוירולוגית, שטען שאין אפילו צורך להמשיך בבדיקות קרינתיות כי אין לי שום בעיה נוירולוגית. כרגע אני חשה תחושת ראש כבד בחלק האחורי שלו, כאילו קשה לי לשאת את הראש וזה גורם לי לעצבים וקצת כאילו לתחושת חוסר יציבות. אני כמובן בהסטרייה, אבל לא יודעת למה תחושת בטן פנימית שלי אומרת לי שזה קשור לאיזור הצוואר והחוליות (למרות שאין לי כאבים).
אני סובלת מעודף משקל ומיתר לחץ דם ובעבר סבלתי מבעיות בגב עליון ותחתון וטופלתי אצל כירופרקט שעזר לי מאוד באיזור חיפה.
האם יתכן שתחושת הכבדות בראש והרגשה כאילו אני באונייה יכולה להיות קשורה לטיפול כירופרקטי, אנא המליצו לי על מישהו טוב באיזור מגוריי בחיפה.
(הכירופרקט הראשון עבר לזכרון יעקב וזה רחוק לי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש כבד - תגובה
ד``ר עופר ברוך19/10/2010גלית שלום,
תחושת השיוט, חוסר היציבות או הכבדות בראש ידועה כקשורה או יכולה להיות קשורה לאבחנות של גמישות יתר של רקמות החיבור הקולאגניות בין חוליות הצוואר והגולגולת עד כדי שקיעת הגולגולת על החוליה הראשונה והפעלת לחץ לא תקין על אונות המוח הקדום (הסראבלום) אשר אחראי על נושא שווי המשקל, ביחד עם חיישני חוליות הצוואר וחיישני שיווי המשקל באוזניים התיכונות.
כבדות הראש לעומת זאת, יכולה לנבוע מבעיית כלי דם במוח אשר היא מאוד נדירה אך יותר נפוץ הוא בלט או בקע דיסק צווארי הנותן תחושת ראש כבד.
בקיצור, יש לגשת ולקבל בדיקה כירופרקטית מסודרת.
מצורפים הכירופרקטים באיזור חיפה לבחירתך ואנחנו היינו מתחילים עם דר שוורץ נעמה או דר רפי גולדמן כקוו אבחנתי וטיפולי ראשון,
בהצלחה
היחידה לשיכוך כאב ושיקום, הקריה הרפואית רמב"ם, בת גלים חיפה:
ד"ר שוורץ נעמה, כירופרקטית, זימון לפי קביעת תור מראש - 04-8542633
ד"ר דנוף משה, כירופרקט
מישור החוף הצפוני, חיפה והקריות:
ד"ר גולדמן רפי, כירופרקט מומחה במחקר/התמחות רדיולוגיה- יצחק אלחנן 6, חיפה 04-8104646
ד"ר גולן אורה, כירופרקטית וקינזיולוגית – קיבוץ נחשולים - 04-6290575
ד"ר וולגרין רונן, כירופרקט - יונתן נתניהו 8, קריית מוצקין - 04-8741441
ד"ר לוריא ברק, כירופרקט – מרפאת מומחים, ורדיה 12, חיפה – 04-8241002,
ד"ר מאייר דלית, כירופרקטית - קניון פסגת זכרון, הדגן 2, זיכרון יעקב - 04-6180307
ד"ר מאייר דלית, כירופרקטית – מרכז בריאות רותם, קיבוץ דליה - 04-9897442
ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – קניון אורות, אור עקיבא - 800-394040
ד"ר מנקוס ויין, כירופרקט - כפר הים, חדרה - 04-6305151
ד"ר ראבוי מרטין, כירופרקט – מרכז חורב, חורב 15, הכרמל חיפה - 04-8305235
ד"ר שגיב שמי, כירופרקט - מרכז מסחרי זיו, הגלבוע 37, חיפה - 04-81221364
ד"ר שגיב שמי, כירופרקט - מרכז מסחרי השמורה, זיכרון יעקב - 04-6291344
ד"ר שוורץ נעמה, כירופרקטית - זיוונית 6, מרכז הכרמל, חיפה - 04-8101604
ד"ר תלחאמי חוסאם, כירופרקט - מרכז מסחרי זיו, גלבוע 37, חיפה - 04-8230023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)