כאבים במפרקי כף היד וומפרקי כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרקי כף היד וומפרקי כתף
    הדס
    31/10/2010

0שלום אני בת 30 בריאה אך שנים סובלת בכאבים במפרקים, כל פעם במקום אחר:פעם בקרסול שהוא תמיד רגיש ומועד לנקעים, אח"כ בברכיים - בעייה שפתרתי בעזרת נעליים מיוחדות ועכשיו בפרקי כף היד בשתי ידיים. אני עובדת עם תינוקות זה כמה חודשים כך שהידיים כל הזמן בפעולה ונתונות למשקל רב ומזה כחודשיים פרקי היד ממש כואבים לאחר יום עבודה שגרתי.כמו כן הכאבים החזקים מופיעים גם בכתפיים, פעם בצד ימין ובפעם בצד שמאל.
    יש לציין שתופעות אלו מופיעים אצלי לסירוגין לאורך שנים.

עכשיו שוב אני סובלת מכאבים ואני שוקלת מה לעשות ולאיזה גורם רפואי לפנות על מנת לטפל בבעיה.

מה כדאי לעשות?תודה הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפרקי כף היד וומפרקי כתף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    31/10/2010

הדס שלום,
    התמונה שהינך מציגה יכולה להתאים לבעיית שחיקת מיפרקים כללית או אף תחילת דלקת פרקים במקביל לגמישות יתר ודלקות גידי הידיים עקב כיפופן עם התינוקות.
    היינו ממליצים על שילוב בדיקה וטיפול כירופרקטי, ייעוץ תזונתי נטורופאתי ו/או אף שקילת בדיקות דם לשלול/ואשר קיום חלבוני דלקת אשר בוודאי יכולה במקביל לנאמר, להיות מטופלת תרופתית, אך זהו תפקיד הרופא הראומטולוג במשוואת הטיפול.
    אם תרצי,
    נוכל לשלוח אליך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים לבחירתך הקרובים לאיזור או עיר מגורייך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו