ג'קוזי ושחיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'קוזי ושחיה
    אורח
    12/11/2010

אני סובל ממספר בעיות בגב התחתון- פריצת דיסק, שינויים ניווניים והיצרות תעלת השדרה. אני מרבה לשחות שחיית גב אבל אינני חש שיפור. כמו כן אני נוהג לשבת בזמן האחרון בג'קוזי כ-10 דקות לאחר השחיה. האם שתי הפעילויות האלה יכולות להביא תועלת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'קוזי ושחיה

הוספת תגובה

• ג'קוזי ושחיה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    14/11/2010

שלום לאורח,
    לגבי השחיה והג'אקוזי הן בהחלט טובות לתמיכה טיפולית אך אינן יכולות להחליף אבחון מסודר של כירופרקטים שיקומיים ובוודאי שלא, טיפול כירופרקטי שיקומי, מלווה בדיקור סיני או דיקור סיני עם אלקטרודות חשמל לשחרור שרירי החוליות ואז... בריכה וג'אקוזי או כתחליף לשחיה ולג'אקוזי, הידרוטראפיה פרטנית. אם החוליות והאגן לא ישרים ומאוזנים, תמיד יהיה לחץ לא מאוזן בתעלת השדרה ובכריות הדיסקים.
    אם אין שיפור בשילוב הנ"ל, ניתן תמיד להוסיף פעולות מיוחדות על ידי רופא מומחה בכאב באחת ממרפאות הכאב בבתי החולים הממשלתיים,
    אנא גש להיבדק ולטפל נכון ומדוייק, עדיף ברמת הכירופרקטיקה השיקומית והדיקור ואם אין התקדמות, להוסיף הידרוטרפיה ואם עדיין אין שיפור, מרפאת הכאב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו