מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'קוזי ושחיהאורח12/11/2010
אני סובל ממספר בעיות בגב התחתון- פריצת דיסק, שינויים ניווניים והיצרות תעלת השדרה. אני מרבה לשחות שחיית גב אבל אינני חש שיפור. כמו כן אני נוהג לשבת בזמן האחרון בג'קוזי כ-10 דקות לאחר השחיה. האם שתי הפעילויות האלה יכולות להביא תועלת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'קוזי ושחיה - תגובה
ד``ר עופר ברוך14/11/2010שלום לאורח,
לגבי השחיה והג'אקוזי הן בהחלט טובות לתמיכה טיפולית אך אינן יכולות להחליף אבחון מסודר של כירופרקטים שיקומיים ובוודאי שלא, טיפול כירופרקטי שיקומי, מלווה בדיקור סיני או דיקור סיני עם אלקטרודות חשמל לשחרור שרירי החוליות ואז... בריכה וג'אקוזי או כתחליף לשחיה ולג'אקוזי, הידרוטראפיה פרטנית. אם החוליות והאגן לא ישרים ומאוזנים, תמיד יהיה לחץ לא מאוזן בתעלת השדרה ובכריות הדיסקים.
אם אין שיפור בשילוב הנ"ל, ניתן תמיד להוסיף פעולות מיוחדות על ידי רופא מומחה בכאב באחת ממרפאות הכאב בבתי החולים הממשלתיים,
אנא גש להיבדק ולטפל נכון ומדוייק, עדיף ברמת הכירופרקטיקה השיקומית והדיקור ואם אין התקדמות, להוסיף הידרוטרפיה ואם עדיין אין שיפור, מרפאת הכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)