מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזוזות ובעיות מעייםמעיין21/11/2010
הייתה לי דחייה של שנה במחזור, והייתי בכלל בתקופה לחוצה בזמן האחרון מזה כ 3 חודשים אני סובלת מתזוזות בעצם הקדמית ובמיוחד האחורית של האגן, בישיבה תחושה של עצם הזנב זזה ומקרין לי לבטן (פעולת מעיים מוגברת). באורתופד צלומי רנטגן ומיפוי עצמו תקינים בצעתי אותם בשכיבה- האם זה צריך להיות בעמידה? האם צילום סיטי יעיל יותר לאתור התזוזות? בנגיעה באגן אפשר להרגיש את התזוזות אשמח מאוד לתשובה כי אני נואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזות ובעיות מעיים - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/11/2010מעיין שלום,
דבר ראשון חשוב להיות מרוכזת ורגועה כי בעייתך נקראת מהסברייך כי מקורה אכן בתפקוד החוליות התחתונות ו/או מפרקי האגן.
לפי תיאורייך, יש לך כנראה גמישות יתר בפימרקים אלו ביחד עם שרירים מקוצרים בירכיים ולכן, בישיבה ובהטיית המותנית והאגן, את מרגישה תזוזות.
כאשר יש לחץ או מתח שרירי בין חוליות המותנית\ הדבר יכול לגרום לשתי אפשרויות:
מעי עצל ואז,,, עצירות או...
מעי רגיז או פעיל יתר ואז ריבוי יציאות בשירותים.
ככלל, תיתכן גם השפעה על נושא ההורמונים וויסות זרימת הדם לרחם במחזור כאשר יש בעיית איזון ושחרור של חוליות המותנית והאגן, וכנראה גם בחוליות הצוואר אשר קשורות לתפקוד האגן ולרפלקסים למוח, היכן שמווסתים מרבית ההורמונים בגוף.
לסיכום, לא נראה לנו שאת צריכה לחשוב יותר מדי על CT אלא לגשת קודם כל לאבחון מסודר של ד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך.
אם תרצי, נוכל לשלוח לך כאן את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים והמומחים הקרובים לעיר/איזור מגורייך לבחירתך, אך את בפירוש חייבת לבקש זאת אישית ולציין באיזה איזור את מבקשת,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מעיין21/11/2010אני ארחיב מעט יותר בעמידה אני מרגישה תחושת "נדנוד" ובכלל כובד ברגליים
התזוזות מורגשות גם בשכיבה על הבטן ועל הגב התזוזות מחמירות יש לי באמת יציאות תכופות כאשר יש תזוזות דבר שמעולם לא היה קודם- מעולם לא הייתי בהריון
אבל האזור של עצם אגן אחורית ועצם זנב הייתה עליו מעמסה ואולי זה קרה לי מזה
האם גינקולוגית לא תוכל לעזור במצב הזה אולי להפנות אותי לכירופרקטיקה? או פיזיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן?
אשמח מאוד לקבל את הרשימה אם יש בפ"ת או בני ברק אני יודעת שיש כירופרקט בבית חולים תל השומר האם הוא באגודה? ואם לא אז אשמח לדעת דרך הרשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/11/2010כבקשתך,
איזור תל אביב-יפו, רמת גן, גבעתיים, בני ברק וגבעת שמואל:
כירופרקטורים במרכז הרפואי תל אביב ע"ש סוראסקי-איכילוב, וייצמן 6, תל אביב:
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום – היחידה לשיכוך כאב ושיקום – 03-6974716
ד"ר מירית אסייג, כירופרקטית – המחלקה הנוירולוגית, היחידה לכאבי ראש – 03-6974
כירופרקטורים ביחידת השיקום, המרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל השומר:
ד"ר דייגו מרקיאר, כירופרקט
כירופרקטורים במרפאות הפרטיות:
ד"ר איבורה קאידי, כירופרקט – שדרות בן גוריון 46, רמת גן – 03-5757199
ד"ר איצקוביץ לילה, כירופרקטית – יגור 20, תל אביב – 03-7398974,
ד"ר אליוט גרג, כירופרקט – א צ גרינברג 25, תל אביב – 050-9073377,
ד"ר אסייג מירית, כירופרקטית – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר בכר יצחק, כירופרקט – קאונטריקלאב ג, פיינשטיין 18, תל אביב – 03-6430372,
ד"ר ברוך עופר, כירופרקט מומחה אורטו/שיקום- מגדל וייצמן, וייצמן 14, תל אביב – 03-6091519,
ד"ר געש יובל, כירופרקט – וייסבורג 17, צהלה, תל אביב – 03-6470119,
ד"ר גרינבלט דוד, כירופרקט – בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010
ד"ר דקל כרמל, כירופרקטית – קדם 169, יפו – 054-4495807,
ד"ר דרימר יצחק, כירופרקט - בית הרופאים, שפרינצק 3, תל אביב – 077-7930010,
ד"ר כהן צחי, כירופרקט – יד שלום 18, רמת גן – 03-6787685,
ד"ר מנדי רונן, כירופרקט – שילה 4, תל אביב – 800-394040,
ד"ר עודד מץ, כירופרקט - ריינס 18, תל אביב -
ד"ר נוימן פנחס, כירופרקט מומחה בטרמוגרפיה, בית הרופאים, ריינס 18, תל אביב-
ד"ר נייס דוד, כירופרקט – ארבע ארצות 6, תל אביב – 03-5227270,
ד"ר סילוורה ליאור, כירופרקט – קהילת סלוניקי 9, נאות אפקה תל אביב – 03-6486379,
ד"ר פלטנר אורלי, כירופרקטית ללא אישור CCE - אורנים 6, גבעת שמואל – 03-5324702,
ד"ר פרטר רפי, כירופרקט – בראזני 4, רמת אביב ג, תל אביב – 03-6414188,
ד"ר קנין שחר, כירופרקט מומחה במחקר-קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב-03-6405240 ,
ד"ר קרן דניאל, כירופרקט – קניון רמת אביב, ברודצקי 63, תל אביב – 03-6968344,
ד"ר שוורץ מיכאל, כירופרקט – שפירא 43, פתח תקווה – 03-9041185,
ד"ר שור חגי, כירופרקט – הרמן שפירא 9, תל אביב – 03-5250027,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה בבקשה תגובה
מעיין21/11/2010תודה על רשימת הרופאים ושאלתי היא אם יש צניחה של אחד מאברי האגן האם זה גורם או יוכל לגרום לתזוזה של חוליות?
האם אתה יודע עם שלמה כהן מהכללית שהוא כירופרקט כלול באגודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה בבקשה תגובה - תגובה
ד``ר עופר ברוך21/11/2010מעיין שלום,
צניחת איבר נדירה מאוד מאוד והיא בדרך כלל גנטית ו/או לאחר מספר לידות.
לגבי בדיקות וטיפולים, לא לחינם לא מופיעים הכירופרקטים בקופות מכיוון ששם, הם חתומים על חוזה עושק של 30-40 ש"ח למטופל, ולכן בדרך כלל יקצרו את הבדיקות ובוודאי את מגוון הטכניקות הטיפוליות ותרגילי החיזוק והשיקום להם את כנראה מאוד זקוקה,
לכן, אנא פני למרפאות הפרטיות שאכן עולות יותר יקר, אך בהן את לא רק זכאית לקבל את המיטב עבור כספך המלא (ללא "הנחות לכאורה המגולמות בפרמיה שאת משלמת") כולל אבחון, זמן בדיקה וטיפול, ובוודאי הסבר אינטלקטואלי לגבי הממצאים.
המלצותינו אינן שיווקיות אלא להאיר את עינייך לבדיקה ולטיפול הנכון ביותר למצבך ולבעייתך.
לגבי הדוקטור הספציפי, עליך לברר עם משרד הבריאות או האיגוד שלו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)