דלקת גידים בידיים בזמן ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גידים בידיים בזמן ההריון
    קרן אור
    19/12/2010

שלוםר רב,
    אני בת 36 ובהריון בשבוע 24 (חודש 6)
    אני עובדת כל יום 9 שעות בערך על מחשב (מקלדת + שימוש בעכבר) עם הפסקת קצרות של 5 דקות פעם בשעה.

לפני מספר שנים סבלתי מדלקות גידים בשתי הידיים (דלקת גידים בתעלה הקרפלית ביד ימין) וזה עבר בעזרת דיקור סיני ממושך (20 טיפולים) ומאז לא חזר.

לאחרונה (כשבוע ימים) אני שוב סובלת שוב מכאבים עזים, בעיקר ביד ימין.
    הדבר מחריף כבר לאחר מספר שעות עבודה מצומצם על אף שאני מקפידה על תמיכה לידיים בעזרת: משענות ידיים בסכיסא + פד ג'ל מיוחד לפני המקלדת + פד לעכבר. כמו כן אני מקפידה על הפסקות מרובות אבל כל זה רק מקל אך לא ממש עוזר.

מה עליי לעשות כדי להפסיק את החמרת המצב?
    האם אני יכולה לעשות דיקור סיני בזמן ההריון לשיפור המצב או הדלקת שהתפתחה?
    מה עוד אפשר למרוח על היד או לשתות לשיפור המצב?

תודה רבה מראש
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת גידים בידיים בזמן ההריון - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    23/12/2010

קרן שלום,
    סליחה על התשובה המתמהמהת, פשוט השארתי לחברי לענות לך.
    לשאלותייך, אין אנו מבינים ביכולות הקליניות של השפעת דיקור על נושא דלקת ובצקת בשורשי כפות הידיים בהריון. לשם כך, עלייך להיוועץ בפורום מתאים ולוודא כי העונה לך, הינו או הינה בעלי נסיון קליני בדיקור הריוניות.
    לגבי הגישה הכירופרקטית,
    אזי ניתן לטפל בכך על ידי איזון חגורת הכתפיים והצוואר במקביל לאיזון שורשי כף היד על ידי טכניקות טיפול כירופרקטיות מיוחדות.
    ניתן גם לשלב תוסף מזון B6 עד 50 מיקרוגרם ליום הידוע כמפחית בצקת הריונית בשורשי כף היד אך עליך לקבל לכך אישור סופי מהגניקולוג המלווה אותך,
    ניתן ואף חייבים לבדוק את סביבת העבודה שלך ואת יכולה לבקש ממישהו שיצלם אותך בעמדת העבודה ולהביא זאת איתך לייעוץ והבדיקה הראשוניים עם הדר לכירופרקטיקה.

במקצוע הכירופרקטיקה יש מגוון רמות מקצועיות מכירופרקט בסיסי ועד לכירופרקט מומחה אשר ההבדל בינהם הוא לימודי פוסט-דוקטורט ממוסדים בתחומי העיסוק השונים של הכירופרקטיקה וכן עצם תוכנית עבודתם ושילוב טכניקות הטיפול אשר בפירוש אינן 5-10 דקות טיפול אשר נהוגות בדרך כלל אצל הכירופרקט הבסיסי,
    אם תרצי, נוכל לשלוח לך את רשימת כלל הכירופרקטים הרגילים ואלו המומחים הקרובים לאיזור / עיר מגורייך, אך עלייך לבקש זאת בפירוש כאן בפורום זה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו