כירופרקטים מומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כירופרקטים מומחים
    דני
    23/12/2010

שלום, אני בן50, אני כבר סובל שנים מבעיות בצוואר שפוגעת ביכולת התנועה שלי.
    לפי MRI יש לי מספר בלטי דיסק ב C4-C5-C6-C7 וכן קיפוזיס צווארי.
    יש הטוענים שעיקר הכווצים בשרירים נובעים כלל מהמעבר באזור C7-T1 , למרות שלא רואים זאת ב MRI.
    עבודה שלי היא משרדית מול המחשב.
    בנוסף לכאבים סביב אזור הצוואר (שאינם חזקים), יש לי קושי לייצב את הצוואר כשאני במצב תנועה.
    מצד אחד רוב מומחי נוירוכירורגיה אמרו שאין זה מצב לניתוח, אלא לפיזיותרפיה או כירופרקטיקה, מצד שני ניסיתי אין סוף פיזיותרפיה או כירופרקטים מאזור הדרום, אשר מקסימום הביאו לי להטבה זמנית ביותר ואני חושב שייתכן שהכוון שלהם לא היה נכון.

קראתי באחת התשובות שלך שישנם "כיופרקטים מומחים".
    מאחר ואני גר באזור הדרום ויש לי בעיה לבצע טיפול ממושך אצל כירופרקט במרכז,
    הייתי מעוניין לדעת אם יש כירופרקט מומחה כזה שיכול לבדוק אותי ולייעץ לי ולתת לי אולי תרגילים או להנחות פיזיותרפיסט כיצד לבצע את הטיפול.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כירופרקטים מומחים

הוספת תגובה

• כירופרקטים מומחים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    23/12/2010

דני שלום,
    פניותיך הקודמות זכורות לי ואני מצטער כי לא הצליחו לעזור יותר בדרום.
    פיזיוטרפיסט איננו מבצע גישה טיפולית דומה ו/או תחליפית לכירופרקט כי אם משלימה בלבד, ולכן ניתן יהיה בשלב המתקדם של הטיפול לגשת במקביל לפיזיוטרפיסט לביצוע תרגילים מונחים במידה ואינך מצליח לבצעם עצמאית,
    לגבי כירופרקטים מומחים, אזי כבר שלחתי אליך רשימה בעבר.
    בכל מקרה, הייתי ממליץ כקוו ראשון להתחיל עם ד"ר גיא אלמוג,
    ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS – עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818
    ואם אין התקדמות איתו, לפנות אליי למספר המצורף מטה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו