מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כירופרקטים מומחיםדני23/12/2010
שלום, אני בן50, אני כבר סובל שנים מבעיות בצוואר שפוגעת ביכולת התנועה שלי.
לפי MRI יש לי מספר בלטי דיסק ב C4-C5-C6-C7 וכן קיפוזיס צווארי.
יש הטוענים שעיקר הכווצים בשרירים נובעים כלל מהמעבר באזור C7-T1 , למרות שלא רואים זאת ב MRI.
עבודה שלי היא משרדית מול המחשב.
בנוסף לכאבים סביב אזור הצוואר (שאינם חזקים), יש לי קושי לייצב את הצוואר כשאני במצב תנועה.
מצד אחד רוב מומחי נוירוכירורגיה אמרו שאין זה מצב לניתוח, אלא לפיזיותרפיה או כירופרקטיקה, מצד שני ניסיתי אין סוף פיזיותרפיה או כירופרקטים מאזור הדרום, אשר מקסימום הביאו לי להטבה זמנית ביותר ואני חושב שייתכן שהכוון שלהם לא היה נכון.
קראתי באחת התשובות שלך שישנם "כיופרקטים מומחים".
מאחר ואני גר באזור הדרום ויש לי בעיה לבצע טיפול ממושך אצל כירופרקט במרכז,
הייתי מעוניין לדעת אם יש כירופרקט מומחה כזה שיכול לבדוק אותי ולייעץ לי ולתת לי אולי תרגילים או להנחות פיזיותרפיסט כיצד לבצע את הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירופרקטים מומחים - תגובה
ד``ר עופר ברוך23/12/2010דני שלום,
פניותיך הקודמות זכורות לי ואני מצטער כי לא הצליחו לעזור יותר בדרום.
פיזיוטרפיסט איננו מבצע גישה טיפולית דומה ו/או תחליפית לכירופרקט כי אם משלימה בלבד, ולכן ניתן יהיה בשלב המתקדם של הטיפול לגשת במקביל לפיזיוטרפיסט לביצוע תרגילים מונחים במידה ואינך מצליח לבצעם עצמאית,
לגבי כירופרקטים מומחים, אזי כבר שלחתי אליך רשימה בעבר.
בכל מקרה, הייתי ממליץ כקוו ראשון להתחיל עם ד"ר גיא אלמוג,
ד"ר אלמוג גיא, כירופרקט מומחה בשיקום ודיקור IMS – עין הקורא 10 ראשל"צ – 03-9567818
ואם אין התקדמות איתו, לפנות אליי למספר המצורף מטה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)