רעד בעצם הזנב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעד בעצם הזנב?
    שרית
    10/01/2011

שלום ד"ר מזה כ 5 חודשים מאז נפילה על עצם הזנב אני סובלת מתחושה מוזרה של רעד באזור עצם הזנב בעיקר לפני ובעת התרוקנות עשיתי מיפוי עצמות ורנטגן וזה יצא תקין אבל אני לא יודעת אם זה סרק גם את עצם הזנב למרות שהבנתי שהמיפוי זה לכל הגוף...
    מה אני יכולה לעשות? אני חושבת שהרעד בעצם הזנב מקרין לי ישירות למעיים ולפי הטבעת... אני פשוט מרגישה את עצם הזנב רועדת בזמן התרוקנות האם בסיטי יכולים לגלות את הבעיה? האם נתקלת בתופעה?

אשמח נורא לתשובה אני די מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד בעצם הזנב?

הוספת תגובה

• רעד בעצם הזנב? - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    10/01/2011

שרית שלום,
    נפילה על העכוזים בהחלט יכולה לגרום למתיחה של הרצועות הצידיות המייצבות את עצם העזנב לעצה, כאשר בצילום רגיל ובמיפוי לא יראו כלום אך כאשר את יושבת עליהם או מתרוקנת, הקיבה דוחפת את עצם הזנב וגורמת לה לזוז ולהפעיל רפלקס שרירי ו/או עצבי,
    גם מנח אגן לא ישר יכול לגרום לכך,
    לכן, כדאי לגשת לד"ר לכירופרקטיקה על מנת שיבדוק את מנח האגן, עצם העצה, הזנב והגידים המחברים, ואם ניתן, יציע לך טכניקות טיפול ותרגילי חיזוק לפי האבחון שיימצא לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו