לגבי כירופרקטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי כירופרקטיקה
    עופרה
    10/01/2011

אני עושה טיפולי כירופרקטיקה, יש לציין שממש כואב לי!!אני בטיפול השישי.
    ולשאלה שלי - איך הרופא יודע שאכן הבעיה טופלה? למשל במקרה של פריצת דיסק. בכל זאת הגוף לא שקוף ולא רואים, וכן אני יודעת שיש את השיטות לראות אבל עדיין..
    אני סומכת על הרופא שלי.
    עופרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי כירופרקטיקה

הוספת תגובה

• לגבי כירופרקטיקה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    10/01/2011

עופרה שלום,
    ישנן מיגוון דרכים לבדוק אובייקטיבית שיפור במצב הדיסק שלך, מעבר לתחושתך האישית המתבטאת בהרגשת הכאב, המודעות האישית למצבך והראיה האישית שלך לגבי מצבך העתידי (אופטימיות),
    דרך ראשונה היא שיפור בטווחי התנועה האפשריים בגב כולל הליכה, מעברי יציבה משכיבה לישיבה ועמידה עד ליכול לשבת ללא הקרנת כאב,
    דרך שניה היא בדיקת כוח שרירים שונים בירך, בשוק, בכף הרגל ובבהונות,
    דרך שלישית היא בדיקת עוצמת ואיכות הרפלקס העיצבי שנבדק על ידי הכירופרקט בגיד אכילס או מאחורי הירך בצד הכואב,
    ישנן כמובן עוד דרכים כגון בדיקות אורטופדיות אשר מבוצעות לך בעמידה או בשכיבה על מנת לוודא את רמת הלחץ של הדיסק הרך על העצב.
    כדאי לוודא אסרטיבית עם הכירופרקט המטפל, גם אם הוא נחמד ואמפאטי כי הוא חושב על גיוון טכניקות טיפול נוספות, תרגילים לבית והדרכה איך למנוע לחצים או כאבי מהדיסק בנוסף לאלו שהוא ניסה לאורך 6 טיפולים ללא שינוי כדברייך,

בנוסף, לעיתים יש צורך בשילוב בעלי מקצוע נוספים כגון דיקור סיני, רפלקסולוגיה, לייזר רך, פילאטיס עדין ועד מרפאת כאב,
    ניתן גם לפנות ללא בושה לחווד שניה מכירופרקטים מומחים וישנם מספר כאלו בישראל,
    בהצלחה ואל תרימי ידיים, אלא תשאלי ותביעי את תחושותייך כלפי מי שמטפל בך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה! לגבי מרפאת כאב -

עופרה
    11/01/2011

הכירופרכט שלי אמר לי שמרפאת כאב כרגע לא תעזור לי, שאני צריכה טיפול. וזה מה שיעזור..
    כנ"ל לגבי דיקור וכאלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם לא משככי כאבים נוגד דלקת

עופרה
    11/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם לא משככי כאבים נוגד דלקת - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    11/01/2011

עופרה שלום,
    התשובות הללו לא מתיישבות עם הידוע ממחקרים כירופרקטיים עדכניים בתחום הטיפולים היעילים או השילוב היעיל של גישות טיפוליות במקרי פגיעות דיסק,

יש להבדיל מהגישה או האמונה הפילוסופית של חלק מהכירופרקטים לגבי יכולתו האבסולוטית של חילוף החומרים של הגוף לעשות את "העבודה לבד" בכל מטופל ומטופל ואם כן, באה השאלה של האפקטיביות וכמה זמן זה יכול לקחת, לבין שימוש מוגבל או שילוב מוגבל בזמן של טכניקות טיפול נוספות,
    העיקר הראשון והמוביל גם בשבועת הרופא וגם בשבועת הכירופרקט בכל הגישות הוא טובת המטופל ולא גישה, אמונה או מקצוע כזה או אחר,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו